Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
IARNA 2014 – Care este situația la Cernavodă

IARNA 2014 – Care este situația la Cernavodă(1549)

Ninsorile ambundente din ultimele 48 de ore au pus pe jar autorităţile publice locale din Cernavodă, care au constituit un comitet pentru situaţii de urgenţă pregătit să intervină la orice oră pentru prevenirea riscurilor în această perioadă. Peste zece utilaje de deszăpezire lucrează la foc continuu, zi şi noapte, pentru înlăturarea omătului din oraş.


Utilajele de deszăpezire au pornit în teren încă de duminică noapte. Cele 6 buldoescavatoare, 3 masini cu lame, şi cele 5 freze s-au luptat la foc continuu cu viscolul puternic pentru a preveni blocajele rutiere pe arterele principale din oraş. Încă de la primele ore ale dimineţii, 75 de angajaţi ai Gospodăriei Comunale au pornit în teren pentru a înlătura zăpada de pe trotuare, parcuri şi curţile unităţilor de învăţământ. De asemenea, Comitetul format din reprezentanţi ai Primăriei Cernavodă, Direcţia de Asistenţă Socială, Spitalul Orăşenesc, Poliţia Locală, Poliţia Naţională, SC Utilităţi Publice SRL şi SC Gospodăria Comunală SRL, sub coordonarea primarului Gheorghe Hânsă, a reuşit să ţină sub control vitregia iernii.


Până în prezent, au fost adăpostite 6 persoane, la Adăpostul Sfânta Maria din Cernavodă, 4 familii nevoiaşe şi o Biserică au beneficiat de reabilitare a reţelei de încălzire. De asemenea, cartierele limitrofe Cochirleni şi Hinog (izolate de omăt) au fost deszăpezite.


Primăria Cernavodă şi Comitetul pentru situaţii de urgenţă va sta non stop la dispoziţia cetăţenilor, în special la dispoziţia persoanelor vârstnice, bolnave sau nevoiaşe pentru sprijin la deszăpezire în curţi, medicamente sau hrană. În acest sens locuitorii oraşului sunt rugaţi să apeleze la numerele de telefon: 0241.236.256- Dispecerat, 0736.333.346- Poartă Primărie, 0723.683.081- Primar Gheorghe Hânsă, 0723.763.239- Marian Cadiu, 0722.259.168- Viceprimar Suliman Ecrem, 0726.224.644- Mariana Gherghiniţă.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Comentarii

STEFAN CONSTANTIN
01-02-2014
CRED CA AR TREBUI SA VEDETI CUM ARATA ORASUL DUPA DEZAPEZIRE SI CE ZONE SI CUM S-AU DEZAPEZIT ACESTEA MAI ALES TROTUARELE.CEI CARE SE OCUPA DE INDEPARTAIIREA ZAPEZII IAU NISTE BANI DEGEABA.VENITI SI FOTOGRAFIATI TOATE ZONELE IMPREJMUITE UNDE SE ARUNCA GUNOIUL MENAJER CARE ARATA GROZNIC MAI CEVA CA IN AFRICA.MAI DEMULT ACESTEA AVEAU PORTILE DE ACCES INCUIATE CU LACAT,DAR DIN NU STIU CE MOTIVE TOATE PORTILE DE ACCES AU FOST LASATE DESCUIATE ASTFEL INCAT TOTI CAUTATORII DE "COMORI" GUNOIERI IMPRASTIE RESTURILE AJUTATI DE CAINI SI PISICI.ACESTA ESTE ORASUL D-NULUI HANSA SI A VICEPRIMARULUI SULIMAN.ASCUND GUNOIUL SUB PRES.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii