Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente

Medalii pentru constănţenii militari care au fost în Afganistan(1087)

La Centrul de Scafandri a avut loc ceremonia de acordare a unor medalii de către grupa de comandă a Combined Special Operations Task Force 10 (CSOTF -10), militarilor care s-au remarcat în timpul executării unor misiuni în Teatrul de Operaţii Afganistan.

„Forţele Navale Române participă activ, alături de celelalte categorii de forţe, la misiuni în teatrele de operaţii, demonstrând că dispun de personal şi capabilităţi pentru a-şi îndeplini angajamentele asumate de către ţara noastră în cadrul sistemului de securitate internaţională”, au precizat reprezentanţii Forţelor Navale.

La ceremonie au fost invitate familiile celor doi militari căzuţi la datorie în luna septembrie 2013, Slt. (p.m.) Vasile Popa şi Slt. (p.m.) Adrian Postelnicu, care au primit medalia BRONZE STAR MEDAL, din partea partenerilor americani. În cadrul aceleiaşi ceremonii au mai fost medaliaţi încă cinci militari.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii