Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente

O navă cargou plecată din România s-a scufundat în Marea Neagră(1053)

O navă cargou s-a scufundat sâmbătă după-amiază în Marea Neagră în apropierea satului Durankulak din Bulgaria, nu departe de granița cu România, și toți cei 11 membri ai echipajului au fost salvați, au anunțat oficiali bulgari, informează agenția Xinhua.
Cargobotul Elland a trimis un semnal de primejdie în jurul orei locale 6.00 dimineața /4.00 GMT/ și la scurt timp, un vas turcesc aflat în apropiere a salvat toți cei 11 marinari aflați la bord, a declarat Ministerul bulgar al Transporturilor pe site-ul său.

Nava, încărcată cu cherestea și care plecase din România spre Turcia, s-a scufundat în jurul orei 16.30 /14.30 GMT/, a afirmat ministerul. Echipajul include cinci georgieni, cinci turci și un cetățean din India, a precizat Ministerul de Interne într-un comunicat de presă. Potrivit Ministerului Transporturilor de la Sofia, cauza accidentului încă nu este clară.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii