Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

Spitalul din Ovidiu va fi dat în folosinţă luna viitoare(1616)

În scurt timp, o nouă unitate spitalicească va începe să funcţioneze în judeţul Constanţa. Este vorba despre Spitalul de Medicină Generală „Ovidius”, o instituţie privată, care va funcţiona pe raza oraşului Ovidiu, mai exact, pe DN2A. Clădirea este prevăzută cu blocuri operatorii şi rezerve de spitalizare (S+P+3E), dar şi cu tratamente balneo-terapie (S+P).

În cursul zilei de astăzi, primarul oraşului Ovidiu, George Scupra a spus că nu poate oferi prea multe detalii referitoare la noua unitatea spitalicească deoarece este o instituţie realizată din fonduri private. Totuşi, el a precizat că, luna viitoare, va fi efectuată recepţia lucrării fiind posibil ca atunci să fie tăiată şi panglica de inaugurare.
Investitorii sunt un grup de medici, printre care medicul chirurg Nicolae Ciufu. Sursele noastre au precizat că, în spatele acestei investiţii se află omul de afaceri Sorin Strutinsky.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii