Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente

Forţele Navale îşi vor desemna, mâine, ”Omul anului”(1229)

Concursul Omul Anului în Forţele Navale a ajuns la cea de-a patra ediţie. Peste 60 de concurenţi s-au înscris în competiţie anul acesta, la cele nouă secţiuni, iar câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul unei festivităţi care va avea loc vineri, 28 februarie, la Constanţa.

Concursul „Omul Anului” are ca obiectiv recompensarea valorii profesionale şi manageriale a personalului militar şi civil care a contribuit, în decursul unui an, la crearea unei imagini pozitive a instituţiei militare şi la creşterea vizibilităţii structurilor din compunerea Statului Major al Forţelor Navale în societate, la nivel naţional, la nivelul Alianţei sau în plan internaţional.

Distincţia militară, cu denumirea onorifică “Omul Anului”, se acordă în urma desfăşurării concursurilor organizate la toate nivelurile ierarhice din Forţele Navale.

Competiţia este structurată pe nouă secţiuni, iar câştigătorii locului I de la secţiunile I-VIII participă la concursul “Omul Anului în Armata României”.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii