Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Poliţistii constănţeni au oferit şoferiţelor, şi în acest an, mărţişoare

Poliţistii constănţeni au oferit şoferiţelor, şi în acest an, mărţişoare(1223)

În ciuda vremii, care… numai de primăvară n-a fost astăzi (ploaie mocănească şi ceaţă cât cuprinde!), în municipiul Constanţa şi în judeţ, încă de la primele ore ale dimineții, echipajele şi agenţii Poliției Rutiere au fost prezente, în număr mare, șoselele Constanței.

Scopul principal al acestor adevărate raiduri poliţieneşti, pe căile rutiere, a constat în cunoscuta, deja, cutumă a celor de la Rutieră, de a oferi mărţişoare şoferiţelor “surprinse în trafic”, ca să folosim expresia consacrată… Şi chiar au fost surprinse. Plăcut! Când, trase pe dreapta fiind, au fost sancţionate cu câte… un mărţişor!
„Cu ocazia Mărțișorului, polițiștii de la Rutieră urează tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară călduroasă și plină de bucurii, cu toate că vremea de afară ne contrazice“, a declarat inspectorul Doru Crețu, de la Serviciul Poliției Rutiere Constanța, conform TV “Neptun”.

Nici colegii celor de la Rutieră, polițiștii de la Ordine Publică, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, nu au ignorat ziua de 1 martie și au oferit și mărţişoare şi flori doamnelor şi domnişoarelor aflate într-un centru commercial.
 

Taguri: PolitiaRutiera, Rutiera, martisoare, 1martie, ipjConstanta, ipjc,
George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii