Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

Unde puteţi face consultaţii oftalmologice gratuite(1308)

Mrini Eye Hospital se alătură Asociaţiei Mondiale a Glaucomului şi Asociaţiei Mondiale a Pacienţilor cu Glaucom în proiectul «Învinge Hoţul Vederii - Glaucomul».
Astfel, reprezentanţii spitalului vă invită să participaţi în zilele de luni, marţi, miercuri (10,11,12 martie 2014) la cursuri de informare despre glaucom în cadrul spitalului, începând cu ora 8.00, urmate apoi de o investigaţie a fundului de ochi prin scanare laser gratuită pentru verificarea nervului optic, cât şi măsurarea tensiunii intraoculare.
Tematica acestei campanii este «B.I.G BREAKFAST» (Beat Invisible Glaucoma-Breakfast) - astfel că, în cadrul cursurilor de informare care se ţin în cursul dimineţii, se va servi simbolic un mic - dejun asigurat de specialiştii clinicii”, a explicat dr. Hicham Mrini, specialist oftalmolog, managerul Spitalului Mrini Eye Hospital. Rezervările se fac pentru grupuri de 25 de persoane pe zi la numărul de telefon 0241/69.01.04.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii