Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

Sprijin pentru sinistrații din cartierul Columbia din Cernavodă(1156)

Luna Mărţişorului a fost generoasă şi cu sinistraţii din Zona Columbia. Cernăvodenii care au rămas fără acoperiș deasupra capului în urma incendiului din 15 februarie au primit zilele trecute frigidere şi aragazuri din partea administrației Publice Locale.

Cazate la Adăpostul Sfânta Maria din Cernavodă, cele 12 familii se vor folosi de electrocasnicele oferite pentru a-şi putea pregăti hrana de zi cu zi. Această acţiune a fost estimată la 12.000 de lei şi a fost demarată în urma unei hotărâri de Consiliu Local, pentru a sprijini familiile care şi-au pierdut agoniseala de o viaţa în flăcările care au distrus cele două barăci de locuinţe. Până la data de 28 februarie, sinistraţii au primit din partea autorităţii locale câte trei mese pe zi şi materiale de curăţenie, dar şi bunuri necesare subzistenţei acestora, în valoare de aproximativ 30.000 de lei. Alături de sinistraţi au fost şi cetăţenii cu suflet, care le-au donat acestora lenjerii, maşini de spălat, haine şi alte bunuri necesare a se putea gospodări. Mai mult decât atât, primarul oraşului Gheorghe Hânsă, speră ca în scurt timp pentru cetăţenii rămaşi pe drumuri, sa fie amenajate noi spaţii locative. Edilul a cerut sprijin şi autorităţilor judeţene şi speră ca în scurt timp, pentru cele 12 familii, din care fac parte şi 24 de minori, să se amenajeze locuinţe noi şi adecvate.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii