Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
Ce surpriză îi așteaptă pe locuitorii din Cernavodă

Ce surpriză îi așteaptă pe locuitorii din Cernavodă(1693)

Casa de Cultură Cernavodă pregăteşte o surpriză inedită iubitorilor de teatru. Primul serial dramatic de comedie din România se va desfăşura şi pe scena sălii de spectacole din Cernavodă. Nume grele ale teatrului românesc se vor reuni miercuri 26 martie, orele 19:00, pentru a evolua în faţa spectatorilor cernavodeni, în cea de-a doua parte a poveştii “Mă mut la mama!”, intitulat de această dată “Mă mut la…tata!”.

Cel de al doilea episod transpune o poveste adevărată de viaţă într-un spectacol de calitate, greu de uitat, deoarece le va provoca privitorilor poftă de râs. Tema spectacolului este simplă. O mamă în vârstă de 60 de ani, care se simte încă tânără, este dornică de a avea un iubit după mulţi ani de singurătate. Femeia se străduieşte să îşi găsească fericirea, în ciuda băieţilor acesteia, care deşi sunt adulţi se opun dorinţei ei. Aşadar, în acest episod mai apare un nou personaj: iubitul mamei!! Cine este acest iubit, de ce nu îl acceptă băieţii şi ce măsuri iau ei pentru a scăpa de “intrus”..veţi afla miercuri, orele 19:00, în sala de spectacole a Casei de Cultură Cernavodă.

Personajele vor prinde viaţă prin intermediul unor actori de seamă ai Teatrului D’aia din Bucureşti: Adriana Trandafir, Adrian Păduraru, Andreas Petrescu, Anca Dinicu, Ioana Ancea şi Gabriel Fătu. Biletele sunt puse deja spre vânzare la sediul Casei de Cultură Cernavodă, iar costul este de 40 de lei/persoană. Pensionarii beneficiază de reducere de 50% pentru fiecare bilet.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii