Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
De ce au venit chinezii la CERONAV?

De ce au venit chinezii la CERONAV?(1207)

Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV a primit vizita unei importante delegaţii chineze din partea Aviation Industry Corporation of China, una dintre cele mai mari companii producătoare de echipamente de transport din lume. Delegaţia, condusă de vicepreşedintele Li Fangyong, a vizitat sediile CERONAV care găzduiesc simulatoarele de navigaţie, maşini navale şi offshore.


Cu ocazia vizitei, CERONAV a oferit reprezentanţilor chinezi consultanţă privind modul de operare a simulatorului HUET cu ajutorul căruia se simulează prăbuşiri controlate ale elicopterului în apă şi s-au stabilit termenii unei viitoare colaborări care va debuta cu instruirea de către CERONAV a unui grup de experţi ai companiei chineze.


„Deşi China nu era una dintre priorităţile noastre în sensul strategiei de promovare a activităţii CERONAV, interesul manifestat de această uriaşă companie, cu 500.000 de angajaţi, este o recunoaştere a valorii noastre pe plan mondial şi, dacă această colaborare se va concretiza prin oferirea de consultanţă şi servicii de instruire în domeniul offshore, aceasta va însemna şi obţinerea unor venituri suplimentare pentru CERONAV” a afirmat Ovidiu Cupşa, directorul general al CERONAV.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii