Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
ULTIMA ORĂ: Participanţii la Târgul de Turism „VACANŢA” vor oferi discount-uri suplimentare, peste cele de 20%, din Programul ”Înscrieri Timpurii”!

ULTIMA ORĂ: Participanţii la Târgul de Turism „VACANŢA” vor oferi discount-uri suplimentare, peste cele de 20%, din Programul ”Înscrieri Timpurii”!(1348)

Faţă de cele deja comunicate de noi, în legătură cu Târgul de Turism “VACANŢA”, care este găzduit de Maritimo Shopping Center, din Constanţa, la finalul acestei săptămâni (17 – 19 mai), două sunt noutăţile aflate la conferinţa de presă de astăzi, convocată de către organizatori.

Ca o surpriză de ultimă oră, agenţiile şi societăţile de turism participante anunţă decizia de a oferi suplimentări de discount, cuprinse între 5 – 10 %, peste reducerile de până la 20 % aplicate datorită Programului “Înscrieri Timpurii”, celor care vor achiziţiona produse turistice de la Târg!

A doua noutate este legată de decizia de a organiza, chiar din acest an, şi ediţii de toamnă!

Center – Manager – ul Marius Rădulescu, reprezentantul Maritimo Shopping Center, gazda manifestării, a ţinut să adauge că, încă de la conceperea proiectului Maritimo, s-a dorit a se da şi valenţe culturale, expoziţionale , de entertainment ş.a.m.d., acestui centru comercial. De exemplu, vinerea şi sâmbăta viitoare (24 – 25 mai), în parcarea centrului , va fi organizat un eveniment auto surpriză!

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii