Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
dosarele timpul
Cine sunt consilierii locali ai Constanței. Ana Marcu, vocea critică a liberalilor

Cine sunt consilierii locali ai Constanței. Ana Marcu, vocea critică a liberalilor(2408)

Ana Marcu, PNL, este unul dintre consilierii de opoziție care își ia rolul în serios. Am văzut-o de multe ori (poate de cele mai multe ori, raportat la consilierii de opoziție) luând cuvântul, cerând lămuriri și punctând lucrurile care i se par în neregulă. Asta nu înseamnă neapărat că propunerile ei au fost adoptate de ceilalți consilieri, dar este un semnal că în CL se poate face opoziție, se pot pune întrebări. Dacă toată lumea s-ar comporta așa, probabil că ședințele s-ar dubla, ca timp, dar poate că și cei de la putere ar înțelege să adopte unele propuneri, dacă sunt bune pentru cetățeni.

Unul dintre episoadele în care s-a făcut remarcată este cel în care i s-a opus lui Radu Mazăre, care a cerut creșterea taxei de habitat. Liberala l-a atact direct pe primar: ”Aţi spus că vă ţineţi de cuvânt şi nu măriţi taxele!”. Evident, prounerea lui Mazăre a trecu.

Ne oprim aici cu bilele albe. La bile negre bifăm, în dreptul Anei Marcu, aceeași distanțare față de alegători: nici ea, ca de altfel niciun alt consilier local, nu a considerat necesar să redacteze un raport de activitate prin care să îi anunțe pe alegători ce a făcut în consiliul local, pentru ce a fost plătită. Oamenii nu știu exact care a fost activitatea ei în comisii, care sunt proiectele pe care a dorită să le impună (dacă sunt) și de ce au fost respinse, etc. O altă bilă neagră este că aplombul ei protestatar pare că se manifesta mai mult când PNL făcea parte din USL și pare că s-a îmblânzit de când PNL a trecut în opoziție.

Ana Marcu deține un teren agricol în Ovidiu, o casă și un apartament în Constanța și un depozit de 30.000 de lei. Are și o credit bancar de 152.850 de lei, scadentă în 2013. Veniturile sale sunt însă consistente: 175.000 de lei pe an în calitate de angajat la o bancă comercială, 24.000 de lei din chirii, 6.564 de lei indeminzație în calitate de consilier local și 2.600 de lei din arendă.

Din punct de vedere politic, Ana Marcu este președinte al Organizației Municipale de Femei a PNL Constanța.

În Consiliul Local este membru al Comisiei pentru studii, prognoze economico-sociale, buget, finanțe și administrarea domeniului public și privat al municipiului Constanța.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Vergile, nu te dai și tu în roată?
scris de Radu Vladimirescu
De 1 decembrie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, din vila sa de la Eforie, le-a făcut constănțenilor două cadouri pe c(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii