Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
dosarele timpul
Cine sunt consilierii locali ai Constanței. Tudorel Chesoi, ultimul mohican al țărăniștilor

Cine sunt consilierii locali ai Constanței. Tudorel Chesoi, ultimul mohican al țărăniștilor(1618)

Cu un partid mic-mic, în care mai sunt și probleme între două fracțiuni, PNȚCD a reușit o minune: să își impună un consilier local în municipiul Constanța.

Jocurile politice duse de abilul Tudorel Chesoi l-au adus pe acesta în poziția de a reprezenta interesele constănțenilor. Prin jocuri politice ne referim la o alianță pe care a făcut-o cu PDL, căci altfel PNȚCD singur nici măcar nu ar fi visat la o astfel de funcție.

Chesoi este probabil mai cunoscut în oraș prin afacerile sale decât prin funcția de consilier. Cu siguranță că mai mulți oameni, de exemplu, au apelat la spălătoria pe care o deține decât au beneficiat de pe urma proiectelor legislative pe care le-a propus acesta. În această ultimă privință, Chesoi are și o scuză: face parte dintr-un partid mic și din opoziție, iar orice inițiativă este blocată de mașina de vot a PSD, care taie și spânzură în CLC. Așa cum am mai spus-o, însă, acest lucru nu explică de ce consilierii nu încearcă măcar să propună diverse proiecte, cu riscul de a fi ”trântite” de majoritate.

E drept, Chesoi este unul dintre cei care își exprimă punctul de vedere în unele dintre ședințe. Au existat și câteva ocazii în care a propus modificarea unor proiecte de consiliu local, modificări care au fost adoptate. Este numai un exemplu că lucrurile nu sunt bătute în cuie și că inclusiv consilierii PSD pot asculta părerile pertinente ale opoziției.

Tudorel Chesoi deține, potrivit declarației sale de avere, un teren intravilan în suprafaţă de 705 mp, și o casă de 416 mp. Aici mai apare și un autoturism Dacia Logan, cumpărat prin credit bancar, dar consilierul a fost văzut recent la conducând un Mercedes care valoarează câteva zeci de mii de euro, achiziție recentă. Deţine părţi sociale în SC Andalex SRL şi în SC Trompy Company SRL, pe care le-a împrumutat cu aproape 45.000 de lei, și nu are datorii. Câștigă 15.012 lei pe lună de la firmele sale, dar asta nu este o problemă. Tot de la firme, soția sa a încasat dividende de 123.600 de lei.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Vergile, nu te dai și tu în roată?
scris de Radu Vladimirescu
De 1 decembrie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, din vila sa de la Eforie, le-a făcut constănțenilor două cadouri pe c(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii