Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
dosarele timpul
Cine sunt consilierii locali ai Constanței. Sorina Tușa, femeia care l-a înfruntat pe Mazăre

Cine sunt consilierii locali ai Constanței. Sorina Tușa, femeia care l-a înfruntat pe Mazăre(2715)

Sorina Tușa, consilier local din partea fostului PDL, este una dintre persoanele care l-a înfruntat cu succes pe Radu Mazăre. Consilierii își aduc aminte că, într-una din ședințe, aceasta a propus chiar modificarea unui proiect de hotărâre inițiat de Radu Mazăre. La auzul veștii, o parte gașca PSD-istă, în frunte cu viceprimarul Gabriel Stan, a reacționat la limita bunului simț. Stupoare însă: însuși Mazăre le-a tăiat din scurt replicile, a ascultat-o pe Sorina Tușa și au propus împreună amendamentul, care a fost apoi, evident, votat cu aplauze de către PSD.

Nu contează despre ce amendament era vorba și nici nu o să vă spunem. Important este exemplul: se putea face opoziție și pe vremea lui Mazăre, se puteau aduce argumente, propuneri, modificări, care în cele din urmă puteau fi și acceptate.

Din păcate, nici Sorina Tușa nu a avut multe inițiative de acest gen.

Tot din păcate, activitatea sa suferă din cauza aceleiași lipse totale de transparență (ca să nu spunem lipsă de respect) de care dau dovadă TOȚI consilierii: niciunul nu a redactat vreodată un raport de activitate în care să ne spună ce face în acest post pentru constănțeni și de ce este plătit.

Sorina Tușa este avocat și acum copreședinte al PNL Constanța, după retragerea lui Gigi Chiru.

În ceea ce privește declarație de avere, notează un teren arabil de două hectare în Sinoe, un apartament în Constanța și o cotă parte din altul, obținut în urma unei moșteniri, o mașină an de fabricație 2006, datorii de 82.000 de euro. A raportat câștiguri de 100.000 de lei pe an ca avocat și de 6.000 de lei din calitatea de consilier local. Deține 50% din acțiunile unei societăți comerciale.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Vergile, nu te dai și tu în roată?
scris de Radu Vladimirescu
De 1 decembrie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, din vila sa de la Eforie, le-a făcut constănțenilor două cadouri pe c(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii