Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
dosarele timpul
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Cine sunt consilierii locali ai Constanței. Gabriel Candidatu - șters, domnule, șters

Cine sunt consilierii locali ai Constanței. Gabriel Candidatu - șters, domnule, șters(2611)

Ați auzit vreodată de Gabriel Candidatu? Probabil că nu. Vă spunem noi acum că omul este consilier local în Consiliului Municipal Constanța. Cu un nume parcă predestinat, a candidat și pentru funcții importante în statul român, dar nu prea i-a ieșit. A vrut să fie parlamentar din partea partidului fondat de cel care este acum în închisoare și va mai sta mulți ani acolo, Dan Diaconescu. A eșuat.

Gabriel Candidatu este una dintre cele mai șterse figuri ale Consiliului Municipal Constanța. Nu l-am văzut luând cuvântul, nu l-am văzut propunând ceva util în ședințe, darămite să propună vreo hotărâre de consiliu.

Singura dată când colegii săi au avut dovada că Gabriel Candidatu este totuși înzestrat cu darul vorbirii a fost când acesta a avut onoarea de a prezida o ședință. Onoare sau supliciu, nu suntem siguri, dar mai degrabă a doua variantă este valabilă, dacă ne aducem aminte grozavele chinuri lingvistice la care a fost supus dl. Candidatu în timpul citirii proiectelor de hotărâri.

Îi mulțumim totuși consilierului local pentru că ne-a ușurat munca astăzi: în ceea ce privește activitatea sa, putem spune numai că face parte din comisia 4 pentru activități științifice, învățământ, sănătate, cultură, sport, culte și protecție socială. S-a mai remarcat prin faptul că, anul trecut, când s-a dat drumul la traseism, a fost unul dintre cei care a pupat poala PSD-ului. În rest, nimic. De remarcat însă că îi place să experimenteze diverse partide, de-a lungul timpului îmbrățișând atât doctrina PRM, cât și pe cea a PNȚCD.

În ceea ce privește averea sa, fostul candidat ”al poporului” are 13 hectare de teren arabil, o unitate de producție și o casă în Cogealac, un apartament în Constanța, o rablă de Ford din 1988. Veniturile sale sunt relativ modeste: 3.000 de euro din închirierea de teren agricol, 5.000 de lei din vânzarea de cereale și 7.000 de lei din indemnizația de consilier municipal. Nu are datorii.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
Mohammad Murad Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

Mihai Lupu - DECISIV în spargerea valului lui Mitroi
scris de Pompiliu Comşa
Mare e grădina lui Dumnezeu, spuneam pe timpuri. Parafrazând, putem afirma azi că mare e grădina politicii, inclusiv a celei dobrogene.(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii