Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
dosarele timpul
Cine sunt consilierii locali ai Constanței. Dede Perodin, sindicalistul care dorea să îi dea portul lui Mazăre

Cine sunt consilierii locali ai Constanței. Dede Perodin, sindicalistul care dorea să îi dea portul lui Mazăre(1816)

Dede Perodin este consilier local din partea PPDD. A ajuns pe listele lui Dan Diaconescu din postura de lider de sindicat la Șantierul Naval Constanța, care aparține magnatului Gheorghe Bosânceanu.
În toți acești trei ani de când este consilier nu s-a remarcat cu niciun proiect de hotărâre, cu nicio replică notabilă, cu niciun gest de opoziție. Ce a făcut pentru constănțenii care l-au ales? Mai nimic. Evident, dl. Dede nu a catadicist să redacteze un raport de activitate sau să organizeze vreo întâlnire cu cetățenii în care să le preia problemele și să încerce să le rezolve.
A fost însă vocal o dată Dede Perodin în această perioadă. Mai exact, acesta a sărit în apărarea parlamentarilor PSD și a lui Radu Mazăre, când aceștia au vrut să obțină controlul Companei NAționale Administrația Porturilor Maritime. Iată ce declara în mai 2014, în momentul când sute de sindicaliști ieșeau în stradă împotriva preluării de acțiuni. ”Suntem de acord cu preluarea de acţiuni, pentru că de aceşti 33% vor beneficia toţi constănţenii şi nu doar operatorii portuari. Reprezentăm 1.000 de oameni. Ne-am consultat şi cu patronatul, dar nu vorbim din punctul de vedere al patronatului. Nu ştiu ce caută sindicatele la protest, pentru că acolo e problema administraţiei. Dacă tot vroiau să facă o acţiune de protest, în loc de 300 să fie 10.000 - 15.000 de salariaţi. Trebuia ca toate sindicatele din port, alături de operatori portuari şi primar, să fi stat la o masă rotundă, să fi discutat de ce vrea Primăria acest pachet de acţiuni şi de ce o parte dintre operatori nu doresc acest lucru. Noi, ca sindicat, dorim transferul, pentru că locuitorii din Constanţa vor avea facilităţi. Asta îi priveşte pe oameni. Suntem de acord cu transferul acţiunilor, dar nu suntem de acord ca doar o parte dintre oameni să beneficieze de subvenţie la plata energiei termice”. Evident, ”afacerea” a căzut, dar Dede Perodin nu a suportat nicio concecință pentru declarațiile sale.
Perodin este membru al Comisiei 3 a Consiliului Local Constanța, care se ocupă de servicii publice, comerț, turism și agrement.
Trebuie spus și că în momentul când s-a dat drumul la migrația politică a consilierilor, doi din cei trei consilieri PPDD au sărit în barca PSD, în timp ce Perodin a rămas pe poziție.
Dede Perodin deține terenuri agricole în Agigea și Săcrișoreanu, o casă în Valu lui Traian și un apartament în Constanța, are un depozit bancar de 100.000 de lei și nu are datorii.
Ca președinte de sindicat la SNC a câștigat 52.800 de lei, iar ca primn vice-președinte al Federației Full-Metal Bucureși 9.600 de lei. A încasat și 7.200 de lei de la constănțeni, în calitate de consilier. Întrebăm public: ce ați făcut de acești bani, dl. Perodin?
 

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Vergile, nu te dai și tu în roată?
scris de Radu Vladimirescu
De 1 decembrie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, din vila sa de la Eforie, le-a făcut constănțenilor două cadouri pe c(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii