Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
dosarele timpul
Cine au fost consilierii locali ai Constanței. Harry Michelle Boiagian, UNPR-istul care a renunțat la mandat

Cine au fost consilierii locali ai Constanței. Harry Michelle Boiagian, UNPR-istul care a renunțat la mandat(3728)

Harry Michelle Boiagian a fost consilier local din partea UNPR până lunile trecute. Boiagian s-a retras din funcţia de consilier anul trecut, după ce funcţiile contractuale din Inspectoratul de Stat în Construcţii au devenit funcţii publice.
Cel mai vizibil în această funcție a fost la începutul său, din cauza problemelor cu care s-a confruntat până la validare. A existat o perioadă în care actualii săi colegi din consiliu, dar și primarul Radu Mazăre, au refuzat să îi valideze mandatul. Dacă vă aduceți aminte, era perioada în care Claudiu Palaz făcea parte din UNPR. Palaz câștigase mandatul de consilier, dar a renunțat. Boiagian era pe locul al doilea, deci nu ar fi trebuit să aibă în mod normal probleme, dar ceva bețe în roate i s-au pus, după cum spuneam.
La cât de mult s-a opus PSD-ul validării acestuia, ne-am fi așteptat la o opoziție dură din partea sa în consiliul. N-a fost să fie. Boiagian face parte din Comisia pentru activități științifice, învățământ, sănătate, cultură, sport, culte și protecție socială (comisia nr. 4) a Consiliului Local. Nu prea I se potrivește.
Boiagian este inginer. A absolvit Institutul de Construcţii Bucureşti - Facultatea de Construcţii Hidrotehnice şi a obţinut o diplomă de specializare în managementul construcţiilor la Indiana University Bloomington, SUA. A fost inginer-şef al secţiei de prefabricate a Trustului de Construcţii Locale (TCL), inginer-şef de şantier al Trustului de Antrepriză Generală şi Construcţii Montaj Constanţa - Filiala Germania, inginer-şef de şantier la Hochtief A.G., inspector de specialitate în cadrul serviciului Disciplină în construcţii din cadrul Primăriei Constanţa şi, din 1995 până în 2000, şef al aceluiaşi serviciu.
Acum este inspector șef al Inspectoratului Județean în Constructii ISC Constanța. Din această funcție, ar putea avea un punct greu de vedere referitor la modul în care se construiește în municipiul Constanța, la asaltul betoanelor, la construcțiile sub-standard, chiar la disparția spațiilor verzi. Din păcate, nu am văzut niciun punct de vedere în acest sens al inginerilului Boiagian în consiliul local.
Boiagian este și om de afaceri. Este asociat în International Manpower Recruitment Agency, Professional Recruitment Services şi IMRA Group. Printre altele, este și membru fondator al Rotary Club. De menționat că acum trei ani a candidat și la președinția Consiliului Județean Constanța.

  

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Vergile, nu te dai și tu în roată?
scris de Radu Vladimirescu
De 1 decembrie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, din vila sa de la Eforie, le-a făcut constănțenilor două cadouri pe c(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii