Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
dosarele timpul
Cine sunt consilierii locali ai Constanței. Valeriu Ene – recent și tăcut

Cine sunt consilierii locali ai Constanței. Valeriu Ene – recent și tăcut(2254)

Valeriu Iosif Ene este consilier local UNPR din martie 2004.

A ajuns pe această poziție după ce colegul său de partid, Harry Boiagian, și-a depus mandatul, pentru a nu fi în compatibilitate cu funcția deținută la Inspectoratul în Construcţii.

În această perioadă, Ene a respectat legea tăcerii, care pare că le este impusă majorității consilierilor. Nu vorbește, nu propune, nu contrazice, nu scrie rapoarte de activitate. Practic, nu spune nimic. Singura parte bună a acestui lucru este că ne face nouă, ziariștilor, munca mai ușoară: nu avem prea mult de scris despre activitatea sa. Din păcate, nu acesta este rolul consilierilor, ci acela de a schimba ceva în bine în viața constănțenilor.

Valeriu Ene deține două terenuri în localitatea 2 Mai, un apartament, o mașină și o șalupă, are economii în echivalentul a circa 70.000 de lei, dar și datorii de 41.000 de euro și 170.000 de lei.

Este angajat al ABADL, de unde a ridicat anul trecut 76.700 de lei. Concluzia: se câștigă bine la Apele Române: aproape 6.400 de lei pe lună în mână.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii