Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
dosarele timpul
Cine sunt consilierii locali ai Constanței. Valeriu Ene – recent și tăcut

Cine sunt consilierii locali ai Constanței. Valeriu Ene – recent și tăcut(2064)

Valeriu Iosif Ene este consilier local UNPR din martie 2004.

A ajuns pe această poziție după ce colegul său de partid, Harry Boiagian, și-a depus mandatul, pentru a nu fi în compatibilitate cu funcția deținută la Inspectoratul în Construcţii.

În această perioadă, Ene a respectat legea tăcerii, care pare că le este impusă majorității consilierilor. Nu vorbește, nu propune, nu contrazice, nu scrie rapoarte de activitate. Practic, nu spune nimic. Singura parte bună a acestui lucru este că ne face nouă, ziariștilor, munca mai ușoară: nu avem prea mult de scris despre activitatea sa. Din păcate, nu acesta este rolul consilierilor, ci acela de a schimba ceva în bine în viața constănțenilor.

Valeriu Ene deține două terenuri în localitatea 2 Mai, un apartament, o mașină și o șalupă, are economii în echivalentul a circa 70.000 de lei, dar și datorii de 41.000 de euro și 170.000 de lei.

Este angajat al ABADL, de unde a ridicat anul trecut 76.700 de lei. Concluzia: se câștigă bine la Apele Române: aproape 6.400 de lei pe lună în mână.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii