Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
dosarele timpul
Constanța, vandalizată cu graffiti. Autoritățile nu iau nicio măsură

Constanța, vandalizată cu graffiti. Autoritățile nu iau nicio măsură(1749)

Mai multe clădiri din Constanța sunt vandalizate cu graffiti, iar autoritățile nu iau nicio măsură.

Mai grav este când în loc de desene apar mâzgălituri sau de-a dreptul înjurături. Și mai grav este când acestea sunt amplasate în locuri centrale, unde pot fi văzute de mii de oameni.

Așa s-a întâmplat acum două zile în intersecția bulevardului Lăpușneanu cu strada Soveja. Nu au scăpat de graffiti nici chioșcul de bilete RATC, nici trotuarul, nici chiar panoul publicitar. Cei care au făcut acest lucru au trecut și o serie de cuvinte urâte pe care nu le putem reproduce aici.

În tot acest timp, autoritățile nu fac nimic, deși, cum spuneam, mii de oameni, inclusiv copii, trec pe acolo zilnic.

”Rugăm pe această cale serviciile de specialitate ale Primăriei Constanța să facă ordine. În opinia mea, cei care trebuie să plătească sunt cei de la Conpress Holding, care încasează cea mai mare parte din taxa de liniște plătită de agenții economici din Constanța”, a spus Andrei George Popescu, președintele Asociației Constanța Ia Atitudine, care are în zonă un punct de strângere de semnături pentru desființarea acestei taxe.
  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Justiția a murit când a amuțit legea și a domnit tagma
scris de Pompiliu Comşa
Puteau fi profesioniști. Au ales să nu fie. Puteau să fie normali. Au ales să fie speciali. Puteau să țină cu țara asta. Au ales b(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii