Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
dosarele timpul
MAFIA DIN NAVIGAŢIA ROMÂNĂ (II)

MAFIA DIN NAVIGAŢIA ROMÂNĂ (II)(2221)

DENUNŢ DE BUNĂ VOIE

MIHAI DULGHERU e vasluian la origine, fiul lui Ion şi a Ioanei, dar ca domiciliu de ani bun e gălăţean. Născut pe 17 mai 1963. Crescut la o casă de orfani. Ambiţios, uneori prea insistent, mai ales când este convins că are dreptate. A suferit umilinţe diverse, ca toţi românii din navigaţie şi nu numai, doar pentru că actele eliberate de autorităţile române s-au dovedit false. El nu a disperat ca alţii şi a pornit de ceva ani un război de durată cu instituţiile statului român pentru a se reveni la normalitate. Povestea lui e tulburătoare, temă a unei posibile cărţi best-seller. O să vă convingeţi singuri dacă aveţi răbdare să urmăriţi o investigaţie jurnalistică în premieră în România. Mulţi l-au încurajat în demersul său pentru continuitate, alţii i-au dat dreptate în faţă şi în spate, dar cei mai numeroşi l-au considerat nebun că se bate cu un perete de beton armat, care contrar celor ştiute, n-a vrut niciodată să-i fie partener. O să aflaţi şi cum a devenit România prima ţară europeană care şi-a cedat pavilionul, o altă filă dintr-o peliculă horror.
Serialul nostru-informaţie pentru cârcotaşi- e sprijinit de peste o mie de documente care atestă că MIHAI DULGHERU are dreptate. Toată lumea e de acord cu asta, deşi nimeni nu i-o face. Ba au apărut în dispută şi aşa-zişii ’’prieteni’’ care încearcă să-i fure din banii munciţi cu sudoare, unii dintre ei pretinşi intelectuali.

O dramă specific românescă, cu conotaţii şi accente mioritice. Singurul lucru cert este că în mine, MIHAI DULGHERU are primul avocat neplătit.
Cu plecăciune,
Jurist POMPILIU COMŞA, Reporter European 2012
                                                                              *

                                                                   

                                                                               II


Adjuncţii Avocatului Poporului sunt specializaţi pe domenii de activitate. Avocatul Poporului trebuie să îşi exercite atribuţiile din oficiu sau la cererea persoanelor lezate în drepturile şi în libertăţile lor, în limitele stabilite de lege. Avocatul Poporului, după aceste principii, stabilite de Constituţia României la Art. 58 şi 59, funcţioneaza doar în alte ţări. Dar să vă mai dau şi alte informaţii pentru lămurirea deplină.

Pe data de 23 si 24 aprilie a.c., ne-am întâlnit mai mulţi români într-un loc, acolo întâlnind un profesor ardelean, care a spus că a lucrat în învăţământ şi de un an şi jumătate s-a mutat în Anglia cu familia. Prin Jobcentre Plus - GOV.UK, Department for Work and Pensions, a avut 4 interviuri pentru locuri bune de muncă şi bine plătite. Comisiile de examinare au considerat însă că are diplomă falsă şi i-au solicitat să telefoneze la Ambasada Română din Londra. S-a conformat dar i s-a închis imediat telefonul. Comisiile au rămas şocate şi de aceea i-au cerut să meargă în România şi să ceară autorităţilor să-i schimbe Diploma. În România a mers cu cereri şi plângeri la Guvern, Preşedinţie, Parlament şi Ministerul Educaţiei, ultimii spunându-i că se ştie de problemele cu documentele profesionale nerecunoscute internaţional şi i-au promis că vor rezolva problema pentru toţi românii cât mai curând posibil. Profesorul ne-a mai spus că la aceste 4 institutii a întâlnit persoane cu funcţii de conducere care erau semianalfabeţi, numiţi politic. Omul pe care îl cunoştea în Parlament i-a spus: ‘’Uită-te, la Senat dacă sunt 10 oameni de încredere. La Camera Deputaţilor, la fel, dar toţi 20 se conformează majorităţii, ca să nu aibă probleme la următorul mandat sau în alte situaţii. De aceea se fac legi anticonstituţionale, cum sunt criminalele ordonanţe emise de MT&I, cu redactări false, ca să nu sa se aplice Convenţia STCW 78/95, plus că învăţământul românesc este mai grav decât PUŞCĂRIILE. Sunt situaţii când pleci de la puşcărie, poţi pleca cu nişte bani pentru cât ai muncit. În sistemul de învăţământ românesc, unic în lume ca şantaj şi pagubă, mergi la studii practic ca să întreţii locurile de muncă a celor care lucrează în sistem. Aşa funcţionează mafia cu documentele profesionale false’’.

I-am replicat eu consider că vinovatul nr.1 este fostul preşedinte Constantinescu, pentru că a ştiut despre toate ilegalităţile cu şantajele din ilegalul învăţământ românesc şi nu a cerut să se corecteze nimic, dar a ştiut să profite financiar ca toţi ceilalţi de din înaintea lui şi cei care au urmat după el. De aceea sunt români din învăţământ din Basarabia şi Ucraina care şi-au obţinut cetăţenia română şi lucrează în domeniu aici in Marea Britanie. Românii din România, pentru că au documentele profesionale false, lucrează la negru pe unde găsesc. De aceea prietenul nostru, profesorul ardelean, urmează să se mutem în Canada, pentru c-a auzit că mulţi români au fost ajutaţi de autorităţile canadiene să-şi refaca documentele profesionale, să fie legale.

Între timp un român navigator din Ucraina, care şi-a obţinut cetăţenia română şi acuma lucrează (cu documente maritime legale obţinute în Ucraina) în Marea Britanie în Navigaţie, Ştiam că Ucraina navigă legal costier maritim şi pe Dunăre cu documente maritime legale limitate şi nelimitate, conform Convenţiei STCW 78/95, iar România şi acuma navigă costier maritim şi pe Dunăre cu documente maritime false portuare şi fluviale, prin care încalcă convenţiile internaţionale. În Ucraina când sunt văzute vapoare româneşti, se spune că sunt vapoare cu piraţi, cu mafia din România. La fel mi-au spus mie autorităţile maritime de la Reni, când lucram în România. Mafie este şi în Ucraina, dar în România este exagerată. Anul trecut, 2015, prin Martie, Aprilie, o persoană care a răspuns la telefon la instituţia care se numeşte ''Preşedinţia României'', a spus: ‘’Domnule Dulgheru, vă informez că domnul preşedinte Iohannis ştie de toate problemele, ilegalităţile, care încă sunt în învăţământul românesc şi vă garantez că domnul preşedinte le va rezolva în următoarele luni, dar aveţi răbdare’’. Cu ceva timp în urmă un poliţist britanic, îmi spusese la rândul lui: ‘’Domnule Dulgheru, eu şi colegi de-ai mei, de mai multe ori am găsit cetăţeni români în situaţii delicate, i-am ajutat de au dat telefon la Ambasada Română de aici pentru ajutor şi şocant am văzut cum le închidea telefonul, deşi mulţi erau bolnavi, erau accidentaţi ş.a.m.d.p. Eu şi colegii mei nu am auzit ca oricine de la Ambasada Română să coopereze legal, pentru binele românilor care aveau securitatea afectată’’. Primii care au spus că România a trecut de la dictatura criminală comunistă legalizată, la mafie criminală legalizată, au fost românii din cultură, deveniţi americani, în 2005, la New York, la sfârşitul unei întâlniri a românilor din cultură din USA. Autorităţile noastre au încurajat violarea Legii nr. 51 din 1991, care priveşte siguranţa naţională a României şi siguranţa U.E. Uitatţi-vă la Ministrul Transporturilor, Dan Marian Costescu, care ştie că instituţia condusă are transportul cel mai defectuos din U.E., stie despre mafia care este în tot ministerul. Să fie clar: doar noi, cetăţenii români, suntem singurii sclavi cu documente profesionale. 

Mie, legal, autorităţile menţionate trebuiau să-mi emită documentele maritime legale, conform Convenţiei STCW 78/95, dupa cum urmeaza:

- În locul falsului document Brevet, nr. 15658, legal trebuia să-mi fie emisă Diploma de absolvire a cursurilor maritime, conform Convenţiei STCW 78/95, cu Regula STCW A-III/1.
- În locul falsului document Brevet, nr. 16809, legal trebuia să-mi fie emisă Diploma de absolvire a cursurilor maritime, conform Convenţiei STCW 78/95, cu Regula STCW A-III/3.
- În locul falsului document Certificat, cu nr. 6929, legal trebuia să-mi fie emisă Diploma de absolvire a cursurilor maritime, conform Convenţiei STCW 78/95, cu Regula STCW A-III/2.
- În locul falsului Document de Atestare, cu Nr. 11461, legal trebuia să-mi fie emis Certificatul de Competenţă Limitat, de 3000 GT, 9 000 kw propulsia vaporului, conform prevederilor Convenţiei STCW 78/95, Secţiunea A-III/2.
- În locul falsului Certificat de Competenţă, cu nr. 2289, legal trebuia să-mi fie emis Certificat de Competenţă, de şef mecanic, conform Convenţiei STCW 78/95, Secţiunea A-III/2, cum eliberează toate ţările membre la Convenţia STCW 78/95, şi mai puţin România.
Autorităţile române ale momentului sunt vinovate penal pentru săvârşirea infracţiunilor de:
- Violarea Legii nr. 51 din 1991, care priveşte siguranţa naţională a României, şi evident că este violată şi siguranţa U.E. şi O.N.U.
- Violarea siguranţei navigaţiei fluviale-maritime, costier-maritime şi maritime naţionale şi internaţionale, având în vedere că suntem parte a U.E. şi în ONU.
- Înşelăciune, şantaj, tâlhărie, contrabandă, trafic de persoane cu emiterea de documente criminale maritime româneşti false în masă, evaziune fiscală în formă calificată.
- Violarea Legii nr. 115 din 1999, privind responsabilitatea ministerială.
- Înaltă trădare naţională, prin care s-a subminat economia naţională şi au fost şi sunt foarte afectate vieţile cetăţenilor români.
- Violarea Legii Învăţământului şi a Educaţiei Naţionale 1/2011, actualizată în mai 2015, practicând un învăţământ ilegal, ilicit, în afara convenţiilor internaţionale / Convenţiei STCW 78/95. Trafic de persoane cu contrabandă de emitere a documentelor criminale maritime româneşti false în masă-genocid împotriva omenirii.
- Violarea Constituţiei României şi a U.E. Art. 80, 58, 59 , în special Art. 20, care se referă la respectarea Declaraţiei Universale a Drepturilor Omului, cu pactele şi cu celelalte tratate la care România este parte. Tratatele internaţionale privind drepturile omului, legislativul şi toate convenţiile cu E.U. şi Carta Organizaţiei Naţiunilor Unite/O.N.U., (Convenţia STCW 78/95), Convenţia de la Manila.
- Directiva 2008/106/CE a Parlamentului European şi a Consiliului, din 19 noiembrie 2008, care transpune prevederile Convenţiei STCW 78/95. Convenţiei STCW 78/95, care nici acuma nu este aplicată în România, din cauza MAFIEI POLITICE CRIMINALE.
- Violarea Procesului de la Bologna şi a Convenţiei de la Copenhaga, care se refera la permiterea, compararea de documente profesionale, a diplomelor pentru a favoriza integrarea cetăţenilor europeni pe piaţa muncii.
- Carta drepturilor fundamentale a U.E., Capitolul VI, Justiția, articolul 15. 6 (1).
- Articolul 1, Obligația de a respecta drepturile omului, Art. 2, Dreptul la viaţă, Art. 3, Interzicerea torturii, Art. 6, care se referă la dreptul la un proces echitabil, Art. 10, Libertatea de exprimare, Art. 14, Interzicerea discriminării şi art.17, Interzicerea abuzului de drept, din CEDO.
- Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene (2007 / C 303/01), emisă de Parlamentul European, Consiliul şi Comisia a U.E.
- Sunt violate Valorile Uniunii Europene, care sunt fondate pe respectul pentru demnitatea umană, libertate, democraţie, egalitate, stat de drept şi respectarea drepturilor omului, inclusiv a minoritaţilor. Valorile sunt comune Statelor Membre într-o societate în care prevalează pluralismul, nediscriminarea, toleranţa, justiţia, solidaritatea şi egalitatea între femei şi bărbaţi (din Constituţia Europeană).
- Articolul 227 din Tratatul privind funcţionarea Uniunii Europene (TFUE).
- Drepturile omului în viziunea Tratatului de la Lisabona, care se referă şi la Art. 11, Din Constituţia României, Dreptul internațional și dreptul intern, Drepturile, libertăţile şi îndatoririle fundamentale.
- Tratatul care conferă drepturi şi obligaţii, ca Dreptul la demnitate din Carta Drepturilor Fundamentale ale Uniuni Europene, Dreptul la muncă din Codul muncii, Dreptul la egalitate de şanse şi de tratament, Dreptul la demnitate în muncă.
- Art. 6 din Directiva 2000/43/CE a Consiliului din 29 iunie 2000 de punere în aplicare a principiului de egalitatea de tratament între persoane, fără deosebire de origine rasială sau etnică.
- Articolul 6 din Tratatul privind Uniunea Europeană și Directiva 2000/78/CE a Consiliului din 27 Noiembrie 2000, care a stabilit un cadru general în favoarea egalităţii de tratament.
- Legea privind drepturile omului şi protejarea lor prin lege/25 iunie 1998, Accidentări de muncă, având în vedere că noi cetăţenii români, singurii din U.E. şi ONU, avem documente profesionale criminale româneşti false.
- Articolul 20 din Tratatele internaţionale privind drepturile omului, accesul la justiţie, care în România este mafie politică criminală 100%.
- Statul de drept în România şi în U.E. care stabilesc regula legii.
- Legislativul Uniunii Europene.
- Încălcarea dreptului internaţional, a legislaţiei internaţionale şi în special Convenţia de la Geneva cu privire la protecţia populaţiei civile şi dreptul internațional, evident şi multe alte convenţii internaţionale, pentru că este violată şi Legea nr. 51 din 1991, care priveşte siguranţa naţională a României şi siguranţa U.E.

Mihai Dulgheru
 

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Vergile, nu te dai și tu în roată?
scris de Radu Vladimirescu
De 1 decembrie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, din vila sa de la Eforie, le-a făcut constănțenilor două cadouri pe c(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii