Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
dosarele timpul
DEZMINȚIRE

DEZMINȚIRE(8681)

One response to  “MANUALE ȘCOLARE ROM NEȘTI ÎN CARE DRAPELUL ROM NIEI ESTE STEAGUL SECUILOR ȘI ÎN ST NGA PRUTULUI TRĂIESC DOAR RUȘI”


14.12.2016 20:07
Comsa Pompiliu

Cerere pentru respectarea dreptului la replica si a dreptului la rectificare formulata de Dumitrescu Doru si Droc Gabriela- Ziarul Timpul din 1876.pdf

 

14.12.2016 20:07

Comsa Pompiliu

Rog raspundeti la dumi21@hotmail.com
pentru prof.univ.asoc.Pompiliu Comsa,redactor sef


15.12.2016 19:58
Comsa Pompiliu
astept comentariile dvs.


16.12.2016 07:16
Comsa Pompiliu
Imi pare rau pentru tacerea dvs.,dar daca considerati ca aceasta este replica pentru cei care v-au ajutat,ma dezamagitit.Daca veti mentine tacerea,voi face publica atitudinea dvs.Eu inca sper ca este altfel.Prof.univ.asoc.Pompiliu Comsa,redactor sef,Timpul Constanta

Elena Melania Platon ”Ori să se revizuiască, dar să nu se schimbe nimic; ori să nu se revizuiască, dar atunci să se schimbe pe ici pe colo” (I. L. Caragiale, O scrisoare pierdută,1884) ”Bravos națiune! Halal să-ți fie!” (Conu Leonida față cu reacțiunea, 1880) Eu ce să mai spun? Suntem ca în vremurile lui Caragiale.


AGIRo Este cazul să fie schimbați și unii care de decenii fac schimbări de programe și manuale după ureche.

Comsa Pompiliu Nu va inteleg,in aceeasi zi raspundeti doamnei Elena Melania Platon,dar noua,celor de la ziarul TIMPUL Constanta,care v-am trimis o cerere de drept la replica trimisa de impricinati,uitati.Nu va mai intelegem.Macar din bun simt meritam si noi niscaiva comentarii.In continuare le asteptam la dumi21@hotmail.com.Cu plecaciune,prof.univ.asoc.Pompiliu Comsa

 

                                                      DEZMINŢIRE

 

Până în urmă cu ceva timp aveam o relaţie normală, deontologică, cu staff-ul Asociaţiei Generale a Învăţătorilor din România, care prin preşedintele ei, arădeanul VIOREL DOLHA, ne trimitea materiale pertinente legate de activitatea unei categorii sociale extrem de importante din învăţământul autohton.

Recunosc, mereu le-am publicat cu operativitate, aşa cum facem de obicei.

Pe 2 decembrie am postat pe site-ul nostru, un material legat de manualele şcolare româneşti, care a primit un drept la replica semnat de prof. dr. Doru Dumitrescu şi prof. Gabriela Droc, articol redactat de acelaşi menţionat, VIOREL DOLHA, aşa cum se recunoaşte şi în Dreptul la replica primit.

Cum se observă şi mai sus, am încercat să limpezim lucrurile, adică să ascultăm şi opinia împricinatului, care a refuzat ostentativ să ne-o trimită, deşi l-am atenţionat în repetate rânduri.

Concluzia o trageţi dvs., stimaţi nostril cititori, deşi personal cred că avem o lipsă de transparenţă îngrozitoare tocmai de la cei care stau în tribună, mănâncă seminţe şi critică jucătorii.

Asta e o faţetă a României de azi. Din păcate.

Cu plecăciune, prof.univ.asoc. Pompiliu Comşa

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Mărirea și prăbușirea lui Florin Cîțu
scris de Radu Vladimirescu
Îl mai țineți minte pe Florin Cîțu, cel care din postura de postac pe Facebook a bifat în doar trei ani de zile funcțiile de ministr(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii