Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
dosarele timpul
INVAZIA PORTOCALELOR

INVAZIA PORTOCALELOR(11165)

Modest, potolit, bine așezat în cușca lui, dar și puricos, Zdreanță era cunoscut, până astăzi, ca fiind un credincios câine de companie. Din păcate, nu cunosc numele companiei...

Cum care Zdreanță? Cel cu ochii de faianță. Anonim, în felul său de a fi, pentru generația din stradă, era supus de ani de zile criticilor vehemente ale opiniei publice, Protecției Animalelor și ONG-urilor. De ce atâta dizgrație și ură convulsivă la adresa unui biet cățeluș nerefăcut spiritual?

În anii copilăriei sale, Zdreanță a furat un ou, atrăgându-și antipatia instituțiilor de forță ale României, deși nu e vorba de lovitura secolului! Inițial, a țintit drobul de sare, dar a pus mâna pe ou. Ghinion. Dosarul său a ajuns în mâinile procurorului portocală. De aici i se și trag toate necazurile. Dincolo de acest gest, pentru că a furat un ou, asupra lui Zdreanță planează pericolul de a deveni un mare bou...Prin teleportare.

În ciuda unor aprecieri mai puțin onorabile, Zdreanță a ajuns, prin contribuția inestimabilă a procurorului Negulescu, o apreciere de înaltă ținută la adresa unor personalități din Justiție. Datorită lui Negulescu, a fi Zdreanță-i lucru mare!

De altfel, domnia sa a promovat un set de criterii pe baza cărora se vor atribui aceste titluri de onoare. Deocamdată, ca o recunoaștere a întregii sale activități, primul premiat a fost chiar procurorul general al României! Acesta, modest din fire, a declarat că titlul de Zdreanță se cuvine altcuiva, mult mai merituos, mai capabil și mai frumos.

Mai puțin sensibil la modestie, procurorul Negulescu continuă să catalogheze și alte personaje importante drept Zdreanță...Cum domniei sale i se mai spune și portocală, asistăm la o combinație inedită, cu mult mai valoroasă decât altele de acest gen. Pe scara valorică personală a portocalei, Zdreanță, cel cu ochii de faianță, ocupă un loc aparte.

Practic, toți cei care îi stau în cale sunt catalogați ca fiind Zdrențe. Inclusiv procurorul general al României, chiar dacă domnia sa spune că este vorba de o confuzie...

Printre cei catalogați cu onoruri drept Zdreanță se numără și Sebastian Ghiță, din nou, subiect de discordie între servicii. Cine nu e alături de portocală, este o Zdreanță! Procurorul portocală se laudă că a distrus destine. În fapt, a nenorocit oameni normali, aducându-i la stadiul de Zdrențe!

Suntem într-un mare impas. România a fost invadată de tot felul de portocale care au ca principal scop anularea democrației și transformarea patriei noastre într-o Zdreanță!

Se știe că toate portocalele sunt din import. Cele mai multe dintre ele au intrat în țară cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Nu au fost comercializate, fiind puse în cuiburi. Astea sunt portocale de import care au scos oamenii în stradă, învrăjbindu-i în două tabere, ai lui Iohannis și ai nimănui.

Sub semnul invaziei portocalelor, mișcările de stradă vor lua amploare, dar nimeni nu știe cât timp va mai rezista granița provizorie dintre români contra români...

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Vergile, nu te dai și tu în roată?
scris de Radu Vladimirescu
De 1 decembrie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, din vila sa de la Eforie, le-a făcut constănțenilor două cadouri pe c(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii