Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
interviuri
Primii pași ai lui Cercel Robert Sergiu cu Start Up - Nation

Primii pași ai lui Cercel Robert Sergiu cu Start Up - Nation(5601)

1) Care este domeniul tău de activitate?

Domeniul meu de activitate este Welness Lifestyle.

 

2) Cum ai aflat de StartUpNation?

De Start Up – Nation am aflat chiar de la un client care se ocupă cu astfel de finanțări și mi-a spus că ar trebui să încerc deoarece am potențial.

 

3) Pentru ce proiect ai aplicat să primești fonduri?

Am aplicat pentru realizarea unor echipamente de terapie pentru oamenii cu nevoi speciale și pentru a face o întreagă echipă de profesioniști în fitness. Dorim să facilităm clienților noștri schimbarea stilului de viață într-unul mai sănătos.

 

4) Care au fost dificultățile pe care le-ai întâlnit?

Pur și simplu am zis să încerc, dar nu am întâlnit dificultăți deoarece sunt ,,veteran” și faptul că am făcut și multe greșeli în viață, nu m-au determinat decât să încerc să îmi depășesc limitele.

 

5) Ce îi sfătuiești pe cei care doresc să acceseze o astfel de finanțare?

Pe cei care doresc să acceseze o astfel de finanțare îi sfătuisesc mai întâi să asimileze un minim de informații pentru ceea ce vor și să aleagă un domeniu în care le place să activeze!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAROLE, PAROLE, PAROLE
scris de Pompiliu Comşa
PAMFLETE PE GAURA CHEII E groasă rău prin lume, dar noi pozăm în mutanți sălbatici conduși doar de ură, bolnavi de mârl(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov
  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU