Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Strada Soveja a fost asfaltată!

Strada Soveja a fost asfaltată!(698)

 

Primăria Muncipiului Constanța a finalizat lucrările de asfaltare a străzii Soveja, tronsonul delimitat de strada Baba Novac și bulevardul Tomis.

Echipele SC Confort Urban SRL au lucrat în timpul nopții pentru a nu îngreuna traficul rutier și au executat lucrări de frezare și asfaltare a carosabilului pe o lungime de aproximativ 2 km.

În cadrul intervențiilor, au fost trasate și locuri de parcare pe ambele sensuri iar în acest fel au fost eliberate trotuarele de mașini.

Asfaltările continuă săptămâna aceasta pe strada Tudor Vladimirescu, pe strada I.G. Duca și pe aleea de acces dinspre strada Dionisie cel Mic către strada Soveja.

Conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zona în care se reabilitează infrastructura rutieră.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

În umbra laptelui și-a mierii
scris de Mircea Lungu
M-am postat ieri sub un afiș electoral liberal al unui candidat local, cu gura căscată și ochii cu osârdie drăcească deschiși. N-am(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii