Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
În așteptarea lui Moș Crăciun

În așteptarea lui Moș Crăciun(580)

Micuții din centrele de plasament și vârstnicii de la Căminul pentru Persoane Vârstnice se pregătesc să-l întâmpine pe Moș Crăciun așa cum se cuvine.

10 copii și 10 seniori au participat ieri la o nouă întâlnire din cadrul proiectului social „Bunicii și nepoții”, derulat la inițiativa Primăriei Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială Constanța.

Bunicii și nepoții au redescoperit magia clipelor petrecute împreună. Timp de o oră, Căminul pentru Persoane Vârstnice s-a transformat într-un spațiu de exprimare a creativității. Micuții au confecționat felicitări specifice sărbătorilor de iarnă pe care le-au dăruit persoanelor vârstnice.

Proiectul social implementat în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța se desfășoară săptămânal și are ca scop înlăturarea sentimentelor de singurătate și abandon atât pentru vârstnici dar și pentru copiii din centrele de plasament.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii