Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Numai împreună putem asigura un mediu curat, sanătos și în siguranță în municipiul Constanța!

Numai împreună putem asigura un mediu curat, sanătos și în siguranță în municipiul Constanța!(1076)

Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul de Igienă Publică și societatea de salubrizare a orașului, continuă acțiunile de curățenie a orașului. Persoanele asistate social de pe raza municipiului nostru, dar și persoanele care prestează muncă în folosul comunității au igienizat taluzul din zona Porții 6 de acces în Portul Constanța și au reluat de astăzi salubrizarea în zona Porții 5. Asta după ce în urmă cu doar 2 săptămâni a fost derulată o acțiune similară.

Încurajăm constănțenii să depună deșeurile în locurile special amenajate, iar cei care observă persoane ce aruncă gunoaiele pe domeniul public să apeleze cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp.

Pe de altă parte, echipele societății de salubrizare au igienizat, deratizat și dezinfectat platformele de deșeuri și au măturat străzile din cartierele Tomis I și Tomis II.

Numai împreună putem asigura un mediu curat, sanătos și în siguranță în municipiul Constanța!

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii