Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Nuntă în vremea pandemiei!

Nuntă în vremea pandemiei!(461)

În perioada 16.03.2020 – 22.03.2020, nouă cupluri și-au unit destinele în fața ofițerului Stării Civile din Constanța. Au mai fost și 4 perechi care au hotărât că nu este cel mai potrivit moment pentru a-și începe viața de familie și au renunțat.

Tot mai mulți tineri care aveau programate cununiile civile în această perioadă au decis să le reprogrameze sau chiar să le anuleze.

Cei care merg mai departe trebuie să respecte prevederile Decretului Președintelui României nr. 195/16 Martie 2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României și anume prezența a doar 10 persoane în momentul oficierii cununiei civile.

Pentru orice modificare/informație din sfera de competență a Direcției Locale de Evidență Persoane vă rugăm să folosiți următoarele date de contact:

Serviciul Stare Civilă – numerele de telefon: 0731-500128 și 0799-606130, adresa de mail: spclep_starecivila@primaria-constanta.ro.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii