Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Căminul pentru Persoane Vârstnice este dezinfectat periodic

Căminul pentru Persoane Vârstnice este dezinfectat periodic(425)

Continuă acțiunile de dezinfecție la Căminul pentru Persoane Vârstnice aflat în administrarea Direcției Generale de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Constanța.

Spațiile în care locuiesc seniorii dar și curtea căminului sunt dezinfectate periodic, cu o substanță ce distruge virusurile și bacteriile, avizată de Ministerul Sănătății.

În cadrul măsurilor de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus, la Căminul pentru Persoane Vârstnice au fost montate, încă de la începutul lunii martie, mai multe lămpi bactericide utilizate pentru dezinfecția aerului și a suprafețelor din încăperi.

Pardoselile sunt spălate zilnic cu soluții speciale, iar pentru igiena mâinilor, seniorii au la dispoziție și dispensere cu dezinfectanți.

Pentru a preveni infectarea și răspândirea noului coronavirus COVID–19, s-au luat măsuri suplimentare de siguranță încă de pe data de 11 martie. Astfel, accesul vizitatorilor la Căminul pentru Persoane Vârstnice a fost restricționat total iar seniorilor cazați aici nu li se permite ieșirea din curte.   

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii