Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Valentin Vrabie:

Valentin Vrabie: "ÎMPREUNĂ CU PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL CONTINUĂM DEZVOLTAREA MEDGIDIEI!"(1835)

Primarul Municipiului Medgidia, Valentin Vrabie a transmis cetățenlor orașului următorul mesaj:

"Dragii mei medgidieni,

Ne aflăm cu doar câteva zile înaintea ALEGERILOR PARLAMENTARE, când suntem cu toții așteptați la urne pentru a decide viitoarea componență a Senatului și a Camerei Deputaților. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu și al dumneavoastră, orașul nostru se află acum pe DRUMUL DEZVOLTĂRII. După patru ani grei, marcați de conflicte și piedici, pot afirma cu mulțumire sufletească că am lăsat în urmă un trecut cenușiu și trist. În acest moment, fie că vorbim despre infrastructură, sănătate, educație, cultură, sport sau economie, în toate aceste domenii vedem și simțim cu toții SCHIMBAREA ÎN MAI BINE.

Deși în acest moment în Medgidia se implementează numeroase PROIECTE, mai sunt multe lucruri de realizat pentru a căror concretizare avem nevoie de SPRIJINUL autorităților centrale din Guvern, Parlament și Ministere de resort. Data de 6 decembrie reprezintă pentru noi momentul în care trebuie să VOTĂM pragmatic, pentru un viitor mai bun al generațiilor viitoare. Proiecte importante care au fost respinse anterior de guvernele PSD vor deveni realitate cu sprijinul echipei PARTIDULUI NAȚIONAL LIBERAL:

- Construirea CENTURII OCOLITOARE între DJ 222-381, Remus Opreanu - Valea Dacilor, proiect extrem de important pentru a scoate definitiv traficul greu din municipiul Medgidia;
- Construirea unui NOD RUTIER DE DESCĂRCARE A AUTOSTRĂZII A2, pe drumul județean DJ 222 Medgidia-Peștera;
- EXTINDEREA REȚELEI DE GAZE NATURALE în localitățile Valea Dacilor și Remus Opreanu;
- REABILITAREA TRAMEI STRADALE în localitățile Valea Dacilor și Remus Opreanu;
- Reabilitarea, modernizarea și dotarea - sălii multifuncționale și BAZINULUI OLIMPIC cu anexe din cadrul Complexului Sportiv ”Iftimie Ilisei” din municipiul Medgidia”;
- CONSTRUIREA UNEI BAZE SPORTIVE tip 1, Valea Dacilor;
- Reabilitarea și modernizarea CASEI DE CULTURĂ ”I. N. ROMAN”;
- Preluarea, modernizarea și punerea în funcțiune a MUZEULUI DE ARTĂ ”LUCIAN GRIGORESCU” Medgidia;
- EXTINDEREA CIMITIRULUI ORTODOX MEDGIDIA cu suprafața de 5,86 hectare și AMENAJAREA CIMITIRULUI MUSULMAN în zona de est a municipiului;
- PRELUAREA ȘI REABILITAREA FALEZELOR CANALULUI NAVIGABIL DUNĂRE - MAREA NEAGRĂ, aflate în acest moment în administrarea Ministerului Transporturilor;
- PRELUAREA UNOR TERENURI de la Agenția Domeniilor Statului - Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale pentru extinderea orașului.

Stă în puterea noastră să ne unim eforturile pentru prosperitatea şi bunăstarea municipiului Medgidia! Rezultatele bune obținute prin efortul nostru comun vor aduce comunității GARANȚIA unui SPRIJIN NECONDIȚIONAT pentru concretizarea proiectelor amintite.

Primăria Medgidia PNL - Consiliul Județean Constanța PNL - Guvern PNL - RESPONSABILITATE și GARANȚIA UNEI CREȘTERI ECONOMICE DURABILE!

Pe 6 decembrie VOTĂM PNL!

ÎMPREUNĂ CU PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL CONTINUĂM DEZVOLTAREA MEDGIDIEI!"

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii