Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Noi proceduri operaționale de eliberare/vizare a permiselor de pescuit familial/comercial în Rezervația Biosferei Delta Dunării

Noi proceduri operaționale de eliberare/vizare a permiselor de pescuit familial/comercial în Rezervația Biosferei Delta Dunării(587)

Pentru a veni în ajutorul celor domiciliați în localitățile situate pe teritoriul Rezervației Biosferei Delta Dunării (RBDD) și care doresc să solicite permise de pescuit familial sau comercial și/sau vizarea acestora pentru anul 2021, preluarea documentelor necesare emiterii și vizării permiselor se va derula și la sediul Comisariatelor Regionale ale Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD), în colaborare cu Primăriile UAT-urilor din zonă.

Astfel, la sediul Primăriilor din Murighiol, Sulina, Jurilovca, Crișan, Pardina, Ceatalchioi și Chilia Veche va fi afișată perioada și intervalul orar în care persoanele fizice (pescarii comerciali) sau juridice interesate se pot prezenta la sediul Comisariatului ARBDD aferent pentru depunerea actelor. Documentația completă va fi primită, verificată și înregistrată într-un tabel tipizat de către inspectorul ecolog de serviciu, după încasarea taxei legale și eliberarea chitanței.

Tot conform perioadei și intervalului orar afișat la Primăria din zonă, la sediul Comisariatului respectiv se va efectua și eliberarea actelor necesare desfășurării activității de pescuit familial/comercial în RBDD.

 

Despre ARBDD

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) este instituția publică înființată în anul 1990 cu menirea de a institui un regim special de administrare a patrimoniului natural din domeniul public de interes național al Rezervației Biosferei Delta Dunării, în scopul conservării sale și al refacerii habitatelor degradate, în corelație cu activitățile economice ale populației locale sau limitrofe, atribuții conferite prin Legea 82/1993, modificată și completată ulterior.

 

Date de Contact: Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării-Str. Portului Nr. 34A, Tulcea Telefon +40240518945; +40 240518924, Fax +40240518975; e-mail arbdd@ddbra.ro

Website: http://www.ddbra.ro/

 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii