Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Ionuț Rusu:

Ionuț Rusu: "Așa cum am spus-o, este nevoie de o consultare riguroasă a constănțenilor și, mai ales, trebuie să ne raportăm la puterea financiară a populației"(636)

✅ Regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de astăzi. O decizie care denotă maturitate politică și administrativă.

➡️ Chiar dacă, încă din fază de proiect, Regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța a dat naștere unor dezbateri, consilierii locali liberali au fost primii care au centralizat și au inventariat aceste obiecții aduse formei actuale a documentului și le-au depus pe masa primarului Vergil Chitac

➡️ În urma discuțiilor constructive dintre primar și reprezentanții aleșilor P.N.L., proiectul a fost amânat și va fi analizat și îmbunătățit astfel încât să vină în întâmpinarea solicitărilor locuitorilor Constanței.

👍Cu toții ne dorim un oraș civilizat, modern și dezvoltat iar locurile de parcare au fost dintotdeauna o problemă. Așa cum am spus-o, este nevoie de o consultare riguroasă a constănțenilor și, mai ales, trebuie să ne raportăm la puterea financiară a populației.

💯⬆️ Discuțiile de pe această temă nu fac decât să demonstreze că, pentru prima dată, consilierii locali votează liber, după propria lor conștiință.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii