Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Caii de la Techirghiol se bucură de o viață mai bună!

Caii de la Techirghiol se bucură de o viață mai bună!(741)

În luna ianuarie, am asistat împreună la tragica poveste a unor ființe neajutorate care au fost găsite înfometate și înfrigurate pe malul lacului din Techirghiol. Poliţia Oraşului Techirghiol a intervenit imediat și a emis un Ordin de Plasare pentru 23 de cabaline, care, în acest moment, se află în grija „Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa” şi Asociaţiei "Save the Dogs and other Animals" din Cernavodă.

Acum, după aproape o lună și jumătate, în urma acțiunilor întreprinse sub coordonarea Vicepreședinelui Consiliului Județean Constanța, Petre Enciu, cabalinele se află în adăposturile CMSN Constanța și Asociaţiei "Save the Dogs and other Animals" din Cernavodă, sunt într-o stare bună de sănătate și se joacă liniștite în țarcurile special amenajate pentru ele. Hrana și medicația necesare acestor animale sunt asigurate, pentru cele 13 cabaline aflate la CMSN Constanța, de către Consiliul Județean Constanța, iar pentru cele 10 aflate în supravegherea Echipei Save the Dogs, din fondurile proprii ale asociației.

Până în prezent, nu au fost înregistrate cereri de restituire a cailor din partea vreunui potenţial proprietar. Grupul de Lucru, constituit prin Dispoziţia Preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, condus de către vicepreședintele CJC, Petre Enciu, lucrează pe marginea aspectelor juridice ale acestei situații, pentru ca acești cai să își poată găsi un adăpost permanent, unde să poată avea parte de o îngrijire pe măsura necesităților lor și să fie tratați cu multă dragoste.

Consiliul Judeţean Constanţa

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

„Sunt un candidat asumat”
scris de Mircea Lungu
Dețin, de ceva timp, o olografă proslanie de recomandare a distinsului candidat, un candidat asumat, cum se recomandă pe ici-colo, victi(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii