Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
dosarele timpul
EXCLUSIV. Radu Mazăre a fost reclamat penal, pentru calomnie, de către revoluţionarul “MILOG” Stere Beca: “Dacă a fost la Revoluţie, a fost ca să… ne împuşte, nu ca să ne apere!” Martori propuşi: Victor Ponta şi Mircea Duşa

EXCLUSIV. Radu Mazăre a fost reclamat penal, pentru calomnie, de către revoluţionarul “MILOG” Stere Beca: “Dacă a fost la Revoluţie, a fost ca să… ne împuşte, nu ca să ne apere!” Martori propuşi: Victor Ponta şi Mircea Duşa(4111)

ZIARUL TIMPUL publică, în PREMIERĂ şi EXCLUSIVITATE, conţinutul INTEGRAL al plângerii penale prealabile trimise vineri (reclamantul, aromân foarte credincios, ne-a declarat că a ales acea zi nu întâmplător, dorind să se afle, spiritual, sub binefacerile hramului Preacuvioasei Parascheva, numită în popor şi “Sfânta Vineri”, eveniment religios major, de cu o săptămână în urmă!), 18 octombrie 2013, prin Poşta Română (în facsimil: recipisa poştală), către Judecătoria Constanţa, de către STERE BECA, revoluţionarul insultat de primarul RADU ŞTEFAN MAZĂRE, prin apelativul „MILOGULE”, în data de 31 august a.c., în prezenţa prim-ministrului Guvernului României, VICTOR PONTA, şi a ministrului Apărării, MIRCEA DUŞA, pe care, de altfel, reclamantul lui Mazăre îi… indică drept martori oculari, solicitând CITAREA LOR ÎN PROCES!


În dispozitivul plângerii penale, revoluţionarul constănţean îl atacă extrem de dur pe Radu Mazăre (inclusiv pe teme excedentare obiectului plângerii), solicitând pedeapsă penală maximă pentru făptuitorul infracţiunii de calomnie, conform dispoziţiilor art. 206 Cod Penal, ca şi despăgubiri, pentru „daune morale”, în valoare de (echivalent în lei a:) 30.000 euro!

Iată care este acest conţinut, INTEGRAL, al plângerii penale. Menţionăm că am reprodus CU EXACTITATE documentul (transpunere în format electronic, cules în “Word”), singurele intervenţii redacţionale constând în adăugarea diacriticelor (şi a semnelor de punctuaţie) lipsă, în înlocuirea literelor dactilografiate greşit, elidarea grafică a sublinierilor şi, pentru fluidizarea receptării, fiind, totuşi, vorba despre un articol de presă: introducerea unor intertitluri, constând tot din citate, din document: Exemplificăm prin facsimilul primei pagini, semnate în original de către Stere Beca, la solicitarea noastră.

“Domnule Preşedinte,

Subsemnatul Beca Stere, cu domiciliul în oraş Murfatlar, str.Calea Bucureşti, nr.13, bloc BA 5, sc.A, ap.2, judeţul Constanţa, C.N.P.: 1480715131233;
În temeiul art.222 şi art. 279 alineatul 1. Cod Procedură Penală, formulez:

PLÂNGERE PENALĂ,

Împotriva făptuitorului Radu Ştefan Mazăre, Primarul Municipiului Constanţa, cu posibilitatea de citare la sediul Primăriei Constanţa, B-dul Tomis, nr.51, pentru săvârşirea infracţiunii de calomnie, faptă prevazută şi pedepsită de art.206, Cod Penal.”

 

Beca Stere: “Ura ancestrală faţă de comunişti: fratele tatălui a fost împuşcat de ei, i s-au legat pietre de gât şi a fost aruncat în Lacul Siutghiol”!


“În fapt:

La Revoluţia din Decembrie 1989, am fost un participant activ, fiind printre persoanele care au intrat în fostul sediu judeţean al Partidului Comunist Român. Ura ancestrală faţă de regimul comunist a fost determinată de distrugerea, în totalitate, a familiei mele, de către fostul regim comunist , lucru pe care Onorata Instanţă trebuie să-l cunoască, pentru a determina circumstanţele cauzei.

Astfel, fratele tatălui meu, Beca Iancu, a fost condamnat la moarte, prin împuşcare, după venirea comuniştilor, pe tancurile sovietice, în anul 1949. Hotărârea a fost pusă în aplicare, iar trupul neînsufleţit a fost aruncat în Lacul Siutghiol, din Mamaia. Şi, spun documentele vremii, pentru ca trupul să nu fie scos la suprafaţă, i s-au legat pietre de gât.

Tatăl meu, Beca Tănase, a fost bătut salbatic, de forţele de securitate, a fost pus în piele de oaie, dar nu a putut fi salvat, trecând în nefiinţă în anul 1959.

În toamna anului 1954, forţele de securitate au împuşcat doi câini din curte, au spart uşa, au intrat în casă, tata fiind arestat, şi au obligat-o pe mama să îi urce pe o scară, în pod, să vadă dacă nu sunt adăpostiţi anticomunişti. Un securist tuciuriu a cerut ca primul care să urce să fie un copil, în care “duşmanii poporului” nu vor avea tăria să tragă, lucru ce m-a marcat profound, pentru tot restul vieţii.

În 1966, mi-am întocmit dosar, pentru a intra la Şcoala de Tehnică Militară, însă dosarul a fost respins, pentru că eram macedonean şi nu aveam origine sanătoasă.

Toate acestea au înmagazinat în mine o ură, împotriva regimului communist, greu de imaginat. Participarea la Revoluţie a fost o manifestare de voinţă obiectivă, la care puteam să-mi iau înapoi sângele familiei.
Conştiinţa m-a determinat, însă, să cred că societatea se va autoregla.
Din păcate, am trăit cea mai mare dezamăgire a vieţii mele.”

 

Beca: “Guvernul Ponta: guvern de diletanţi, animaţi de un spirit machiavelic (scopul scuză mijloacele)”…


“Prin aparitia Legii 42/1990, mi s-a înmânat un certificat de revoluţionar, ce a fost preschimbat prin Legea 341/2004, ca de altfel tuturor revoluţionarilor.
Onorata Instanţă trebuie să ştie că nici un revoluţionar nu a făcut cerere, iar în mărinimia lui, Parlamentul le acorda anumite drepturi. Societatea a apreciat, prin Legislativ, să le acorde anumite drepturi, ce se acordă şi în alte ţări, precum Franţa, Ungaria, Polonia, Cehia.
Guvernul Boc a emis, prin Parlament, Legea 283/2011, prin care indemnizaţiile, prevăzute de Legea 341/2004, nu se acordau în anul 2012. Pentru a fi susţinuţi, la alegerile locale din 2012 şi parlamentare din decembrie 2012, USL, prin semnătura D-lui Victor Ponta (PSD), Daniel Chiţoiu (PNL) şi Daniel Constantin (PC) încheie câte un protocol de colaborare, cu Blocul Naţional al Revoluţionarilor şi cu Societatea Civilă, în care s-au angajat, ca în cazul câştigării alegerilor locale din 2012 si generale din decembrie 2012, să treacă, de urgenţă, la (citat din protocol:) “abrogarea de urgenţă a Legii 283/2011 şi acordarea drepturilor ce decurg din “Legea Recunoştinţei”, nr. 341/2004”. USL a câştigat alegerile şi cu concursul revoluţionarilor, în iunie 2012 şi pe 9 decembrie 2012, dar Guvernul Ponta, văzându-se pe cai mari, a emis OUG 84/12 decembrie 2012, prin care drepturile revoluţionarilor NU SE ACORDĂ NICI ÎN 2013.
Guvernul, a cuprins şi în programul legislativ, pentru perioada 2012-2016, abrogarea art. 9, din OUG 84/2012, ce se referă la indemnizaţiile revoluţionarilor. Acelaşi guvern de diletanţi, condus de dl. Ponta, în spirit machiavelic (scopul le scuză mijloacele), prin OUG 341/2004, decide SĂ NU SE ACORDE INDEMNIZAŢIILE NICI ÎN 2014.

Este evident că “LEGEA RECUNOŞTINŢEI”, pentru revoluţionari, s-a transformat în Lege Calvar, pentru aceştia, în condiţiile în care drepturile tuturor activiştilor PCR, securiştilor, miliţienilor (împotriva cărora s-a declanşat Revoluţia), ce numără, în total, peste 175.000 persoane, au rămas neatinse, primind pensii ce depăşesc 5.000 lei lunar/securist, activist, miliţian.
Revoluţionarii şi-au organizat viitorul în baza unor legi, precum Legea 42/1990 şi 341/2004, care cuprindeau drepturi câştigate, neputând anticipa că va veni un guvern Boc, apoi un guvern Ponta, care să aprobe, consecutiv, neacordarea acestor drepturi.
În condiţiile de mai sus, revoluţionarii au folosit toate căile legale, pentru câştigarea drepturilor luate abuziv, inclusiv ieşirea în stradă, audienţe la Primul Ministru etc. În toate cazurile, am fost întampinaţi de forţe de securitate, înarmate până în dinţi, în condiţiile în care Curtea Constituţională, prin Decizia 88/28.02.2013, publicată M.O. nr. 167/2013, a statuat ca indemnizaţie prevazută de art.4 al.4 din Legea 341/2004: “constituie un bun, în sensul art.1.din Primul Protocol addiţional la Convenţia pentru Apararea Drepturilor Omului şi a Libertatăţilor Fundamentale”. Neacordarea bunului echivalează cu naţionalizarea!”


Întrucât ştiam de organizarea evenimentului din 31 august 2013, la care era asteptat şi Premierul, un grup de revoluţionari din Constanţa, printre care mă aflam şi eu, am apreciat că putem avea o întâlnire cu Primul Ministru, căruia să-i expunem doleanţele noastre şi să ne răspundă de ce nu a respectat nimic din promisiunile electorale şi din programul legislativ al Guvernului, pe perioada 2013-2016, promisiuni cu care a ajuns la guvernare şi care, realmente, constituie un contract social, cu obligaţii şi drepturi corelative.
În ziua de sâmbătă, 31 august 2013, întreaga conducere USL, inclusiv Premierul Victor Ponta, a fost prezentă la inaugurarea unor blocuri, în cartierul de locuinţe sociale “Henri Coandă”, din Constanţa, în prezenţa primarului Municipiului Constanţa, Radu Ştefan Mazăre. După terminarea întregii "campanii electorale", am ieşit în faşa Premierului, solicitându-i să ne asculte câteva minute. Primarul, dl. Mazăre, încercând să prezinte Premierului, dl. Victor Viorel Ponta, marile realizari ale perioadei post-comuniste, pesediste, s-a simţit jignit de prezenţa noastră, împrejurare în care a precizat, tăios : “AM FOST ŞI EU LA REVOLUŢIE.... AM FOST CU PUŞCA LA CASA ALBĂ, BĂ”. După care s-a adresat către mine: "MILOGULE" .
Mai mult, către toţi revoluţionarii, a precizat: "POMANAGIILOR".

Ulterior, Premierul Victor Ponta, întrebat fiind despre revoluţionarul căruia Radu Mazare i s-a adresat cu apelativul "MILOGULE" a răspuns, în faţa ziariştilor: "CRED CĂ ÎL CUNOŞTEA", precizând că este vorba despre "O DISCUŢIE CA ÎNTRE PRIETENI".


Stere Beca: “Radu Mazare, poate să nu răspundă penal doar dacă face dovada că, la momentul afirmării, nu era în deplinătatea facultăţilor mintale, cauzată de o boală psihică, consum de alcool sau consum de droguri”!

 

“În drept:

Fapta săvârşită de Primarul Radu Mazăre întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de calomnie, prevăzută şi pedepsită de art. 206 Cod Penal: “Afirmarea sau imputarea în public, prin orice mijloace, a unei fapte determinate, privitoare la o persoană, care, dacă ar fi adevarată, ar expune acea persoana la o sancţiune penală, administrativă sau disciplinară, ori dispreţului public, se pedepseşte cu (...)”.

Subiect activ al infraţiunii de calomnie este, întotdeauna, o persoană fizică, în cazul nostru: Primarul Radu Mazăre, ce îndeplineşte condiţiile răspunderii penale.
D-l Primar Radu Mazare, poate să nu răspundă penal doar dacă face dovada că, la momentul afirmării, nu era în deplinătatea facultăţilor mintale, cauzată de o boală psihică, consum de alcool sau consum de droguri.

Subiect pasiv al infracţiunii este, întotdeauna, o persoană fizică, sau mai multe, în cazul nostru: subsemnatul Stere Beca, căruia i s-a adresat cu apelativul "MILOGULE", şi grupul de revoluţionari, despre care a afirmat: "POMANAGIILOR".
Elementul material al infracţiunii constă în afirmarea, imputarea unei fapte determinate: “Milogule”, “Pomanagiilor”.

O primă cerinţă, pentru existenţa infracţiunii, este afirmarea ÎN PUBLIC, în cazul nostrum: la manifestarea organizată, în ziua de 31 august 2013, fiind îndeplinite cerinţele prevăzute de art.152 Cod Penal.
Infracţiunea s-a realizat, exclusive, cu INTENŢIE DIRECTĂ.

Cât priveşte rezultatul infracţiunii, acesta există, întrucât, în calitate de victimă a afirmării verbaleş am suferit o consecinţă negativă, în sensul că auditoriul m-a perceput ca pe o persoană ce traieşte din cerşetorie, iar pe revoluţionari ca fiind persoane ce trăiesc, exclusive, din pomană.
Dreptul la onoare, la o bună reputaţie, este un atribut al personalităţii umane, de natură constituţională, conf.art. 30 al.6 din Constituţia României: “Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine”. Şi nu-i este permis nici unui primar, chiar de calibrul d-lui Mazăre, să încalce Constituţia!

Solicit sancţionarea penală a primarului Radu Mazăre, pentru exercitarea abuzivă a dreptului de exprimare, încălcând inclusiv normele internaţionale, ce apară drepturile fundamentale ale omului, Convenţia pentru Apărarea Drepturilor Omului şi a Libertăţilor Fundamentale, Pactul Internaţional cu privire la Drepturile Civile şi Politice, Declaraţia Universală a Drepturilor Omului, toate fiind documente ratificate de România, fiind preeminente faţă de dreptul intern, conform art.20 din Constituţie.
Conventia pentru apararea drepturilor Omului, la art.10 al.1, prevede că: “Orice persoană are dreptul la libertatea de exprimare”. Dar art.10 al.2 prevede că: “Exercitarea acestor libertăţi poate fi supusă unor formalităţi, condiţii, restrângeri sau sancţiuni, prevăzute de lege, care constituie măsuri necesare, într-o societate democratică, pentru PROTECTIA REPUTAţIEI sau drepturilor altora”.
Convenţia Universală a Drepturilor Omului prevede, în art.29 al.2: “În exercitarea drepturilor şi libertăţilor sale, fiecare om nu este supus decât numai îngrădirilor stabilite prin lege, exclusiv în scopul de a asigura cuvenita recunoaştere şi respectare a drepturilor şi libertatilor altora (...)”.
Şi Pactul Internaţional cu privire la Drepturile Civile şi Politice prevede, la art.19 al.2: “Orice persoană are dreptul la libertatea de exprimare. Dar art.19 al. 3 prevede că: “Exercitarea libertatilor prevăzute la paragraful 2 comportă îndatoriri şi răspunderi speciale. În consecinţă, ea poate fi supusă anumitor limitări, care trebuie însă stabilite în mod expres, prin lege, şi care sunt necesare, (conf.art.19 al.3 pct.a) respectării drepturilor sau reputaţiei altora”.

Tocmai în apărarea acestor valori fundamentale ale omului, deşi infracţiunile de insultă şi calomnie au fost abrogate, prin art.1 pct.56 din Legea 78/2006, Curtea Constituţională, prin Decizia 62/18 ianuarie 2007, publicată în Monitorul Oficial nr. 104/12. februarie 2007, a constatat că: “Dispoziţiile art.1 pct.56 din Legea 278/2006, pentru modificarea şi completarea Codului Penal si pentru modificarea si completarea altor legi, partea referitoare la abrogarea art.205,206 si 207 din Codul Penal, sunt neconstitutionale”. Deşi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, secţiile unite, prin Decizia 8/2010, publicată în M.O. nr. 416/14. 06. 2011, a stabilit că: “Normele de incriminare ale insultei şi calomniei, cuprinse în art.205 şi 206 din Codul Penal, precum şi prevederile art.207 din Codul Penal, privind proba verităţii, abrogate prin dispoziţiile art.1 pct.56 din Legea nr.278/2006, dispoziţii declarate neconstitutionale prin Decizia nr. 62 a Curtii Constituţionale a României, NU SUNT ÎN VIGOARE”, Curtea Constituţională, prin Decizia 1039/5 decembrie 2012, publicată în M.O. nr. 61/29 ianuarie 2013, a statuat, irevocabil, ca: “În cazul constatării neconstituţionalităţii unor dispoziţii de abrogare, acestea îşi încetează efectele juridice, în condiţiile prevăzute de art.147 al.1 din Constituţie, iar prevederile legale, care au format obiectul abrogării, continuă sa producă efecte, deoarece acesta este un efect specific al legitimităţii constituţionale, sancţiune diferită şi mult mai gravă decât o simplă abrogare a unui text normativ”.

 


Stere Beca: “BĂ” să-i spună lu’ mă-sa şi cohortelor sale de admiratoare, exclusive pentru motive financiare”…

 

 


“În individualizarea pedepsei, solicit Instanţei să reţină, în sarcina primarului Radu Mazăre, circumstanţe agravante, ce imprimă faptei un caracter mult mai grav.
Dreptul la onoare şi la imagine este un drept fundamental, apărat de Constituţie şi de normele europene, iar primarul Radu Mazăre trebuie să ştie că, în conformitate cu art. 61 al.2 din Legea 215/2001, a Administratiei Publice Locale, Primarul: “asigură respectarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor”.
Dl. Primar Radu Mazăre nu avea dreptul să facă afirmaţii publice de natură să aducă atingere demnităţii umane, în calitate de persoană publică. Prin afirmarea, în public, că sunt milog şi pomanagiu, în acelaşi timp, am fost perceput, de către auditoriu, că m-am adresat Primarului Mazare în calitate de cerşetor şi pomanagiu.

Prezenţa mea la miting nu avea nicio legătură cu Primarul, nu a fost generată de nevoi materiale. Sunt o persoană bine poziţionată social, fără probleme de natură financiară, absolvent al Facultăţii de Finanţe şi al Facultăţii de Drept, sunt Secretar General al Comunităţii Armâne din România, şi nu permit nimanui, nici d-lui Primar Mazăre, să atenteze la demnitatea mea şi a revoluţionarilor.
Prezenţa mea acolo a fost generată din necesitatea obiectivă de a apăra Instituţia Revoluţionarilor, grav încălcată de către politicieni, inclusiv de către dl. Ponta, care-i percepe ca fiind “impostori”.

Cât priveşte modalitatea de exprimare a d-lui Mazăre (“Am fost şi eu la Revoluţie, AM FOST CU PUŞCA LA CASA ALBĂ, BĂ..., MILOGULE!”), îi sugerez ca “BĂ” să-i spună lu’ mă-sa şi cohortelor sale de admiratoare, exclusiv pentru motive financiare.
Nu neg prezenta la Revoluţie a d-lui Mazare, dar dacă spune că: “AM FOST CU PUŞCA”, rezultă că era militar, venit să înfrângă Revoluţia!
Ori una din solicitarile noastre, către Dl. Ponta, este tocmai să-I scoată din rândul revoluţionarilor pe impostori, cu atât mai mult cu cât Primul Ministru a precizat, în conferinţa de presă, că: “EU NU DAU BANI LA IMPOSTORI!.
Poate începe acţiunea cu d-l Primar Mazăre...”

S.Beca: “Solicit ca Dl. Primar Radu Mazăre să fie obligat, prin Hotărâre, să prezinte un acatist IPS Teodosie, pentru a se ruga pentru sufletul morţilor din Decembrie 1989!”

 

“Rezultă că afirmaţiile d-lui Primar Radu Mazăre mi-au produs o puternică atingere adusă demnităţii, imaginii, motiv pentru care, în temeiul art.15 al.2 Cod Procedura Penală, mă constitui parte civilă, în procesul penal, şi solicit daune morale, de 30.000 (trei zeci de mii) de Euro, ca şi suportarea tuturor cheltuielilor mele, ce le voi face cu acest proces.

Solicit, de asemenea, ca dl. Primar Radu Mazăre să fie obligat, prin Hotarare, să-şi ceară scuze, public, faţă de persoana mea, nominalizând-o, şi faţă de revoluţionari, la două televiziuni naţionale, două televiziuni locale (din judeţul Constanţa) şi în scris, în două cotidiene naţionale şi în ziarele locale “Cuget Liber” şi “Telegraf “, şi să prezinte un acatist Înalt Preasfinţitului Teodosie, Arhiepiscop al Tomisului, pentru a se ruga pentru sufletele morţilor din Decembrie 1989 şi să-i apere de griji pe revolutionarii autentici, la Marea Sărbatoare a Naşterii Mântuitorului Iisus Hristos.

În dovedirea Plângerii, înţeleg să mă folosesc de următoarele mijloace de probă:
-Înscrisuri, pe care le voi depune până la primul termen de judecată;
-Solicitarea de către Instanţă a casetelor audio şi video, de la posturile de televiziune Antena 3, B1TV, PRO TV, NEPTUN TV, din seara zilei de 31 august 2013;
-Audierea martorilor:
-Dl. Victor Viorel Ponta, Primul Ministru al României, cu rugămintea de a fi citat pe adresa Guvernului României: Palatul Victoria, Piaţa Victoriei, nr.1,sector1, Cod Postal 011791, Bucureşti;
-Dl. Mircea Duşa, Ministrul Apărării Naţionale, cu rugămintea de a fi citat la sediul Ministerului Apărării Naţionale: str. Izvor, nr.110, Bucureşti;
-Dl. Ungureanu Aurel, revoluţionar, cu domiciliul în municipiul Constanţa, str. Cuza Vodă, nr.31, judeţul Constanta.”

Deocamdată, ne abţinem de la comentarii, foarte curioşi fiind să vedem reacţiile cititorilor, dar şi pe cele ale premierului Ponta şi ale primarului Mazăre, ambii fiind de necontactat, în aceste zile, fiind plecaţi din ţară: unul în SUA, cu treburi de… şist, celălalt, după obicei, în ţările calde, la iernat.
Dar nu putem să nu ne amintim că, relativ recent, Radu Mazăre (tocmai dânsul, care a avut zeci de astfel de procese “de dus”, ca învinuit: a se vedea , de exemplu, cazul condamnării sale, din 1996, în procesul cu judecătoarea Revi Moga, despre care am scris pe larg, într-un artcol indicat la sfârşitul acestui material) a dat ziarişti constănţeni în judecată, pentru… calomnie, cerând sume imense, pentru aceştia, drept “daune morale”! A câştigat şi s-a bucurat la bănuţii strânşi din salariul de jurnalist, al unor amârâţi… Ca să-I ajungă de încă o bucată de junglă, cât o… arucătură de suliţă, în Madagascar. Dar, cum ştim, Dumnezeu e mare, le vede pe toate şi, mai ales,… nu dă cu parul!


Articole adiacente temei:


Mazăre este şantajabil moral şi “revoluţionarii” îl iau la sentiment: “AM VENIT SĂ TE SCĂPĂM DE ARESTARE, MĂ, ÎN VARA LUI 1996!” (Cum am ratat, la mustață, o mineriadă la Constanța și cum a candidat Mazăre cu două condamnări penale, în 1996, și fără mutație în orașul care l-a ales primar, în 2000) (Secţiunea DOSARELE TIMPUL, 17.10.2013)


EXCLUSIV. Stere Beca, „milogul” lui Mazăre, şi asociaţiile revoluţionarilor din toate „oraşele-martir” îi fac plângere penală şi îl dau în judecată pe primarul Constanţei! Martor indicat: Ponta (Secţiunea POLITICA, 06.09.2013)
Stere Beca, revoluţionarul insultat de Mazăre, întreabă public: ”Când ne dădea bani, ceai, sandvişuri, cazare şi transport la Bucureşti, pentru mitingurile şi campaniile din 2012, nu mai eram milogi?!... MAZĂRE ESTE UN GOLAN!” (Secţiunea POLITICA, 05.09.2013)

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Mărirea și prăbușirea lui Florin Cîțu
scris de Radu Vladimirescu
Îl mai țineți minte pe Florin Cîțu, cel care din postura de postac pe Facebook a bifat în doar trei ani de zile funcțiile de ministr(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii