Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
dosarele timpul
CULISELE SECURITĂȚII * POMPILIU COMȘA - POVESTEA MEA

CULISELE SECURITĂȚII * POMPILIU COMȘA - POVESTEA MEA(325)

Probabil mulți s-au întrebat cine este individul care are curajul să dezgroape morții din această democrație originală? Sunt un biet gazetar de investigații, meserie pe care o fac de peste patru decenii. Băieții cu ochi albaștri m-au potcovit și cu un domiciliu forțat în Valea Jiului la ora când eram una dintre vocile Radioului, membru în celebra echipă de la “Fotbal minut cu minut”. Dacă nu venea hărmălaia din decembrie 89 colindam și azi minele din Valea Jiului.

Dumnezeu a vrut altfel. Am dedicat apoi cercetării documentelor din domeniu ani buni. Așa am scos “cărămida” cu peste 1050 de pagini care a dat frisoane multora și care are tirajul la ora asta epuizat. A fost desemnată Cartea Anului 2021 la propunerea regretatului academician Eugen Simion. Acum e gata și volumul doi, cu alte 800 de pagini de noutăți. Este deja în tiparul celor din Polonia.

Mi s-a atras de unii atenția că pe la NAVROM, apoi la NAVLOMAR ar exista tizul meu, culmea tot gălățean, care, dincolo de profesionalism, era un banal colaborator al Securității. Am infirmat că aș fi una și aceeași persoană. De aceea azi vă ofer povestea mea.

Din clipa asta adversarii pot înjura în voie.

(Pompiliu Comșa)
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAROLE, PAROLE, PAROLE
scris de Pompiliu Comşa
PAMFLETE PE GAURA CHEII E groasă rău prin lume, dar noi pozăm în mutanți sălbatici conduși doar de ură, bolnavi de mârl(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov
  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU