Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
interviuri
Senator Evdochia Aelenei: „CU sau FĂRĂ politică, eu voi continua aceste demersuri, pentru că sunt din toată inima!”

Senator Evdochia Aelenei: „CU sau FĂRĂ politică, eu voi continua aceste demersuri, pentru că sunt din toată inima!”(1718)

Prezentă sâmbătă seara, la Pavilionul Expozițional Constanța, eveniment ce a implicat lansarea celor 44 de candidați AUR pentru alegerile Europarlamentare de anul viitor, senatorul constănțean Evdochia Aelenei ne-a acordat un scurt interviu.

 

Exasperată de indolența ministrului Rafila care aruncă pe apa sâmbetei 740 de milioane de Euro din bani europeni, senatorul Evdochia Aelenei a fost foarte virulentă la adresa ministrului sănătății: „Este bolnav, este rău, este un criminal al sistemului de sănătate din România”.

 

Veți iniția o moțiune de cenzură împotriva acestuia?

Da. Sigur că da. O să inițiem o moțiune de cenzură și tocmai pentru acest fapt. Iar noi constănțenii, care ne aflăm aici la capăt de țară, suntem de fapt județul Dobrogea, deoarece spitalul județean Constanța ajută și Tulcea, care dispune de doar câteva secții, iar vara deservește toți turiștii aflați pe litoral.”

 

Și care sunt problemele stringente ale spitalului județean „Dobrogea”?

„În acest moment, în Constanța, pacienții își cumpără medicamentele, pentru că acel plafon anual s-a consumat pe timpul verii cu turiștii veniți pe litoral. Și noi, cei ce trăim în această regiune, nu mai avem medicamente. Eu am fost internată în spital și mi-am cumpărat medicamentele. Am fost găzduită într-o rezervă fără fețe de perne, cu așternuturi rupte și cu o saltea ruptă.”

 

În proiectul atât de drag dumneavoastră, al Caravanei medicale AUR în județul Constanța, veți cere sprijinul președintelui CJC?

„Sigur că da. Mă așteaptă și vom discuta despre preocupările mele privind sistemul de sănătate și bunăstarea comunităților . Până acum nu s-a întâmplat , întrucât noi am fost ocupați cu Caravana medicală AUR din județ și am fost efectiv în mijlocul oamenilor, care au fost foarte încântați și ne-au mulțumit!”

 

Considerați că a fost un succes?

Absolut! A fost un succes, a fost o sărbătoare în tot județul. În plus, am desfășurat și acțiunea „Ghiozdănelul” și cea personală „Cornul și Laptele”, întrucât a coincis cu începerea noului an școlar. Am dus suc și corn dulce copiilor, pentru că în multe localități nu se mai primește nici fruct, nici corn, nici lapte, nici măcar atenție.”

 

Vedeți o continuare la aceste proiecte?

„Sigur că da. CU sau FĂRĂ politică, eu voi continua aceste demersuri, pentru că sunt din toată inima.”

 

În ciuda faptului că la evenimentul organizat de partidul AUR s-a refuzat sacrificarea a nu mai mult de 10 minute pentru presă, o voce s-a făcut auzită. Senatorul Evdochia Aelenei a acceptat un scurt interviu pentru a ne povesti cele de mai sus.

 

Așa cum a subliniat, indiferent de direcția politică, aceste proiecte rămân susținute din toată inima , continuând să ofere speranță și celor care nu primesc nici măcar atenție” din partea celorlalți.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Vergile, nu te dai și tu în roată?
scris de Radu Vladimirescu
De 1 decembrie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, din vila sa de la Eforie, le-a făcut constănțenilor două cadouri pe c(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii