Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
Pamflet
POLITICHIA CONSTĂNȚEANĂ PREELECTORALĂ - O ȘAORMA CU DE TOATE!

POLITICHIA CONSTĂNȚEANĂ PREELECTORALĂ - O ȘAORMA CU DE TOATE!(871)

Îngrijorați de zgârcenia procentelor ultimelor sondaje, marii maeștri bucătari ai partidelor constănțene au decis să ne taie macaroana.

Așa că, în 2024, ne-am lins pe bot de bucatele sofisticate pe care le aveam, chipurile, preconizate în meniul electoral, acestea fiind înlocuite de produsul care și-a pierdut izul oriental, transformându-se în neaoșa șaormă cu de toate.

PSD coace o chiflă mare (31%) rumenă, coaptă din resturile de făină ale regretatelor pachete cu alimente. Eventual se adaugă făină din grâul ieftin al bieților agricultori locali. Sau cea produsă pe blat de morarii isteți, din grâul TIR-urilor ucrainene, al căror GPS mânărit indică drept destinație finală nu silozul Port Constanța, ci hambarele autohtone.

Urmează puțină (20%) carne prăjită, tăiată cu zgârcenie din marile hălci ale companiilor de stat gestionate de liberali.

Tot cam atâta maioneză, galben AURie, dacă nu s-o tăia până la anul. Pour bonne bouche , un sos esquisit franțuzesc (13%) , să nu oripileze papilele olfactive și gustative ale prețioșilor USR-iști.

Se asezonează cu castraveciori, ceapă și ketchup Sultan de la minorități.

La o șaorma mare, un mic măr (5%) PMP-ist, ca bonus!

Să fie primită! 

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Vergile, nu te dai și tu în roată?
scris de Radu Vladimirescu
De 1 decembrie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, din vila sa de la Eforie, le-a făcut constănțenilor două cadouri pe c(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii