Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
Pamflet
Diana Șoșoacă și-a suspendat soțul din funcția de prim-vicepreședinte SOS România

Diana Șoșoacă și-a suspendat soțul din funcția de prim-vicepreședinte SOS România(640)

Mulți îmi reproșează ce am cu Diana Șoșoacă, unii chiar, dintre prieteni, culmea majoritatea fiind intelectuali rasați.

N-am vrut să vă spun mai multe în intervențiile mele repetate anterioare, convins că buboiul se va sparge într-o zi. Asta s-a întâmplat sâmbătă, 17 februarie, după cum mi-a confirmat celebrul jurnalist clujean de investigații Liviu Alexa.

Tot ce o să vă găvăresc despre Osânzeana, al cărui partid e creditat cu 5 % pare de noaptea minții. Așezați-vă comod în fotoliu, nu mai folosiți telecomanda, puneți-vă în pahar un pic de vin nobil, eventual combinat cu o apă minerală rece și trageți-vă lângă voi castronul cu semințe prăjite ca orice român care se respectă.

De ceva timp Diana a pus mâna pe partid cu membrii căruia se comportă ca o stăpână de sclavi. Cine o contrează e zburătăcit din cuib. De ieșirile ei paranoice n-a scăpat nici jumătatea ei oficială, Silvestru Șoșoacă, dat afară din funcția de prim-vicepreședinte și care sigur va profita de moment să înainteze divorțul.

Osănzeana nu se sperie cu una, cu două, deja este la al treilea, ce mama mă-sii, convinsă că așa procedează un președinte de țară. Sau mă rog, un viitor președinte de țară.

Bărbatul cu o cărare multilateral dezvoltată, adică chelios, a primit un șut în cur la o banală conferință politică a partidului. Cei din prezidiu au tăcut cu toții cu gândul la ciolan, după calcule mai fiind liber un post de europarlamentar și câteva fotolii în Parlament.

Silvestru, spre deosebire de zăludă, este apreciat în partid și creditat cu mult bun simț. Acum tanti riscă să-și piardă numele ajuns prin urlete un brand. Suspicioasă și pe colegul de pat c-o lucrează pe la spate, deși și asta e o poziție când nu refuzi sexul, Osânzeana e sigur blocată psihic. Plus c-a distrus anterior pe tot ce a pus mâna.

Păcat, mai ales că acum își trăsese și un Sfat al Înțelepților. Diana venea mereu cu idei noi, care apoi nu-i mai conveneau. Și nici pastilele n-o mai ajută când cade psihic. Până mai ieri se lăuda că vine dintr-o familie de slavi din Skopje din partea tatălui și una sigur de securici din partea mamei care acum a căsătorită cu un francez care nu vrea să audă de progenitură și care a fost într-o rețea foarte influentă a ofițerilor de securitate masoni care a făcut Partidul Românesc.

Soțul său, cum au sesizat mulți, are un nume țigănesc. Diana se prezintă de câte ori i se dă prilejul ca avocată cu 28 de ani de experiență în instanțe, dar analiștiii au considerat că trebuia să înceapă școala la vârsta de 2 ani și 10 luni, fiind născută în 1975. Toți din preajmă știu însă că minte cum respiră. Mai pițigăiește că mă-sa s-a dus la minister pe vremea când avea 12 ani s-o apere de profa de română. Prin asta dovedește legăturile familiei cu sistemul comunist.

Țărăncuța trăia în buricul Bucureștiului la o bunică darnică care i-a lăsat un apartament cu mobilă de lux și o avere babană. Când era mică, mamaia o ducea la patinaj, gimnastică, balet, atletism și dans, ultimul se pare făcut profesionist vreo 14 ani. Atletă a fost la Dinamo în proba de 5000 m. A mai făcut pian 8 ani. Noi publicăm ce a declarat însăși, dar e posibil să fie dusă cu capul și să nu-și mai amintească unele date. Se mai întâmplă pe la spitalele psihiatrice.

Se mai laudă că are un bunic erou în al doilea război mondial. Pare c-a redefinit mitomania, în timp ce-și creștea cei 4 frați din partea tatălui. S-a lăudat c-a făcut parte dintr-o trupă de teatru care urma să plece la un superfestival la Avignon în Franța, unde era regina amazoanelor. Sigur este că citea și când păzea turmele de oi ale unui vecin din Otopeni. Unchiul ei favorit a fost președinte al Tribunalului Județean Prahova. Când bunica ei era pe moarte a plecat cu avionul în Israel să se roage la Mormântul Sfânt. De aceea se are acum mereu cu Dumnezeu și ortodoxia în gură.

În 2017 pe când era USR-istă avea altfel de vederi. Bâguia și că i s-a propus din Canada un post la Ministerul Justiției dar ăia nu angajează turiști. Are legături și cu Eugen Dijmărescu, fost în guvernul Năstase, un ministru securist care apare pe listele lui Turcu ca ofițer acoperit, fost secretar de partid al Institutul de Economie Mondială, unde director adjunct era un general de securitate, adică locul care l-a dat și pe guvernatorul Isărescu.

Se mai laudă că mama sa a lucrat cu Ana Aslan și împreună au ajutat pe mulți să-și vindece chistul de 12 cm. Băbăciunea se laudă c-a fost înscrisă la MasterChef de prieteni pentru că gătește excelent. Deci are ceva legat și de genă Osânzeana, care vrea să-și prezinte prietenii miliardari cu firme românești.

Deocamdată, Diana a fost amenințată cu moartea în Parlament. Probabil cu moartea bunului simț. Sigur al ei, că are declarații stupefiante interpretând realitatea după cum vrea mușchii ei superdezvoltați. De aceea interviurile ei par reclamă la Xanax. Piei, satană!

 

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare. 
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii