Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
dosarele timpul
Constănțenii, sfidați ÎN CONTINUARE de baronii betoanelor

Constănțenii, sfidați ÎN CONTINUARE de baronii betoanelor(3817)

Am scris, aici, de două ori despre clădirea care se ridiă la în singura oază de spațiu verde din zona Capitol (intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu bulevardul Mamaia). Acolo, un om de afaceri cunoscut în oraș, Apti Orhan, ridică ceea ce ar urma să fie un imobil cu șapte etaje, deși inițial era vorba numai de parter și etaj.

În ultimul material scris pe această temă, pe 22 martie 2014, scriam că, potrivit PUZ, chiar în la joncțiunea dintre strada Mircea și bd. Mamaia va apărea un imobil cu șapte etaje, după cum spuneam mai sus. Terenul va avea un procent de ocupare a terenului (POT) de maximum 100%, deci puținul spațiu verde din zonă dispare. Clădirea urmează să fie folosite pentru birouri, spații comerciale, de alimentație publică, dar și pentru amenajarea de locuințe. Ne-a atras atenția că lângă această clădire, pe strada Mircea, este prevăzută în PUZ și construcția unui bloc de locuințe de 10 etaje. La parterul blocului vor fi spații comerciale. Lângă noile construcții există alte blocuri, dar și case, care deja nu mai au lumină naturală.

Într-o vizită la fața locului, astăzi, am observat că se muncește asiduu. Constructorul folosește schele moderne, semn că proprietarul are sume importante de investit. Rămâne de văzut câte etaja va avea în cele din urmă clădire. Ziarul Timpul urmărește cum evoluează lucrările și vă va informa.
 

Vă reomandăm și: Constănțenii, sfidați de baronii betoanelor

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii