Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
dosarele timpul
SURSE. Poliţia de Frontieră păzeşte o proprietate privată din Delta Dunării?

SURSE. Poliţia de Frontieră păzeşte o proprietate privată din Delta Dunării?(2722)

O serie de informații din surse sigure, dar încă neconfirmate, spun că Poliția de Frontieră a trimis o barjă și personal pentru a păzi o proprietate privată din Delta Dunării.

Sursle Ziarului Timpul spun că implicat ar fi adjunctul Gărzii de Coastă, Iulian Albăceanu, și că o comisie de control a ministerului va sosi, mâine, 28 august, să investigheze cazul. Atenție însă, aceleași surse spun că nu este vorba despre o comisie care să dorească să facă lumină în acestă încâlcită afacere, ci una care dorește mușamalizarea ei.

Este vorba despre o proprietate care ar aparține, prin interpuși, unui important lider PSD, al cărui nume îl vom dezvălui ulterior.

Potrivit primelor informații, barja aceasta ar fi fost relocată de la Hârșova, prin moetode nu tocmai ortodoxe.
Oamenii din zona Răducu, așa cum este ea cunoscută, spun că polițiștii asigură non-stop paza obiectivului.

Reporterii Ziarului Timpului au vizitat zona și au reușit să facă și înregistrări video ale zonei cu pricina, în care se văd atât barja, cât și clădirile aferent.

Vă prezentăm alăturat câteva dintre imaginile surprinse. Veți putea vedea și o navă de pasageri, Danubiu, semn că în zona are o importanță turistică.

Delta Dunării este o zonă de mare interes pentru mahării PSD, care au pus mâna, prin interpuși, pe zone întinse din ea, spun localnicii. Interesant este că în acest caz o instituție de primă mărime a statului și de o importanță foarte mare, mai ales în contextul în care la granița de est a României are loc un conflic armat, s-ar implica în afaceri privat care nu o privesc.

Vom reveni.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Comentarii

tzioinen
10-02-2015
:))

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii