Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
dosarele timpul
NUȚI, BICA ȘI CU RICA SAU CUM A AJUNS MAZĂRE MOAȘĂ...

NUȚI, BICA ȘI CU RICA SAU CUM A AJUNS MAZĂRE MOAȘĂ...(20845)

În fine, mama națiune s-a liniștit.
Fiicele sale răsfățate și alintate, Bica și Nuți, zisă Udrea, sunt bine, sănătoase, ceea ce ne doresc și nouă…

Bica și Nuți, niște sufletiste, fete de caracter!
În urmă cu doi ani, dacă am socotit eu bine, Bica și Elena Udrea ne urau succes la cumpărături dintr-un magazin de lux din Paris!

Comuna din Paris? În timp ce noi ne târam prin piețele mocirloase ale României, numărându-ne mărunțișul rătăcit prin buzunare, cele două fete alintate ale națiunii se răsfățau la Paris!

Nici atunci nu ne-au uitat, drept care le suntem recunoscători. Noi, amărăștenii...Paris? Câh, cică, zic unii, atunci când plouă, e ud peste tot! Câh, Paris.
La noi e uscat, când...nu plouă.

Bica și Nuți ne-au transmis, însoțite de fotografii, bezele din Costa Rica! Și-au făcut o nouă prietenă, pe Rica. Toate trei, sunt acum Nuți, Bica și cu Rica.

Doamne, cum nu ne uită ele niciodată, indiferent în ce colț al lumii s-ar afla! Domnule, fetele sunt fete, mult mai sensibile, drăgăstoase și nu uită de unde au plecat!

Uite, de pildă, Radu Mazăre, cât spunea el că ne iubește, nu a trimis din Madagascar nici măcar o carte poștală cu taxă inversă! Și nu poți spune despre domnia sa că nu are posibilități materiale…

După ce au restituit integral prejudiciile create statului român, Bica și Nuțica sunt realmente leftere!
Ceea ce nu se poate spune despre fostul primar al Constanței, care are la picioare o întreagă planetă a maimuțelor…

Dragele de ele, Bica și Nuți, și-au găsit liniștea lângă Rica! Ce le-au mânat până în Costa Rica? Nimic deosebit. Doar un consult ginecologic! Firesc, e dreptul doamnei Udrea să facă un consult de specialitate unde vrea domnia sa…

Dacă ar avea posibilitățile sale materiale, sunt convins că și alte viitoare mame ar proceda la fel. Ar merge să nască în Costa Rica, la Londra, cu sprijinul domnilor Adamescu și Popoviciu, în Serbia, la recomandarea lui Ghiță.

Sărmanele femei, de frica focarelor de infecție existente în maternitățile din România, ar fi în stare să nască și în Madagascar, cu un primar pe post de moașă comunală!

Dacă nici Elena Udrea nu cunoaște, ca fost demnitar, situația dezastruoasă din maternitățile din țara sa de baștină, atunci cine altcineva ne mai poate da măsura realității!

Dar asta nu scuză mesajul de-a dreptul obraznic transmis de domnia sa celor care au comentat fotografiile cu cele trei fete, Nuți, Bica și cu Rica, transmise pe Facebook…
Din păcate, în România, prezumția de nevinovăție este valabilă doar pentru unii!

După cum consemnam într-un editorial, Agenția de Turism pentru Fugari a inaugurat o linie nouă în Costa Rica.
În general, excursiile organizate în diverse destinații sunt fără întoarcere, la cererea “turiștilor”.

Se plimbă lumea, se plimbă.
La noi, după cum realitatea o dovedește, celor certați cu legea le șade bine cu drumul!

În cazul celor două fete răsfățate, e bine că totul e bine, în privința lor. Vorba regretatului Toma Caragiu într-o memorabilă secvență dintr-un film: “E soare, e aer, e apă…”

Adică, zic eu, sunt întrunite toate condițiile pentru petrecerea unei vacanțe prelungite, după rețeta respectată întocmai și la timp de unii dintre directorii care au scufundat flota comercială a României.
Cu așa vecini, prin Panama și împrejurimi, să tot faci mișto pe Facebook de cei care au rămas să tragă la jug pentru recuperarea prejudiciilor.

Îmi vine din nou în minte caricatura cu un băiețel care împinge un landou cu un bebeluș. Spusă cu mult năduf, replica lui este de-a dreptul magistrală: “Unii fac și alții trag!”
 

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Vergile, nu te dai și tu în roată?
scris de Radu Vladimirescu
De 1 decembrie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, din vila sa de la Eforie, le-a făcut constănțenilor două cadouri pe c(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii