Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
VASILICA VIORICA DĂNCILĂ ȘI ALEGERILE PREZIDENȚIALE DIN 2019- NUMEROLOGIE

VASILICA VIORICA DĂNCILĂ ȘI ALEGERILE PREZIDENȚIALE DIN 2019- NUMEROLOGIE(1415)

Pentru a înțelege oamenii sau diferite situații ne-a fost lăsată Numerologia. Ea nu ghicește, ea nu dă în bobi și nici nu vede în globuri de cristal. Cu ajutorul ei putem calcula și putem afla cum sunt cei de lângă noi, la ce ne putem aștepta de la ei. Funcție de caracterul acestora vom acționa în cunoștință de cauză. Numerologia ne învață că nu există defecte ci doar calități. Fiecare decide în felul său cum și pentru cine (în slujba cui) să le folosească. Numerologia nu laudă, numerologia nu critică. Numerologia este capabilă să facă portrete ale caracterului, comportamentului, personalității celui care este în atenția noastră pentru o anumită perioadă, cu un anumit scop.


Viorica Vasilica Dăncilă – data nașterii 16 decembrie 2019


Colaborează cu ușurință, comandă cu autoritate, este sensibilă la nevoile celorlalți, poate deveni o adevărată prietenă cu o condiție: să nu uiți cine ia deciziile, să nu îi subestimezi autoritatea. Își dorește să fie șef, poate deveni lider chiar dacă se luptă cu emoțiile, chiar dacă își înfrânează cu greu timiditatea. Preferă să aibă o clipă de răgaz înainte de a lua decizii importante. Uneori pare să tragă de timp, alteori acționează neașteptat. Trecerile fulgerătoare de la o stare la alta, de la o decizie la amânarea alteia, reușeșc să-i surprindă chiar și pe cei mai apropiați ei. Deopotrivă expansivă și molcomă (cifra destinului 2 din 1 și 1), în ea se întâlnesc, se confruntă și se înfruntă capacitatea și nevoia de asociere cu forța, orgoliul și autoritatea șefului. Se pricepe să fie stăpânul comandantului său. Nu o intimidează competiția ci modul în care ea se va desfășura. Îi displace profund bădărănia. Este mereu prezentă pentru cei ce au nevoie de ajutorul său.

 

Deși se teme de singurătate (lipsește cifra 7 din numerograma datei de naștere), are nevoie de momentele sale de liniște în care să își pună ordine în gânduri - cifra zilei de naștere 7. Uneori dificilă și de neînțeles ea are capacitatea de a intui calitatea celor din jurul său și de a analiza corect efectele gesturilor acestora. O deranjează când i se impune să acționeze altcumva decât ea consideră a fi oportun.

 

Comportamentul îi este echilibrat, puternic și dur, la nevoie. Atentă la detalii este ambițioasă și energică – cifra comportamentului 8.

 

Fiecare pas pe care îl face este bine gândit și pregătit cu mult timp înainte – linia organizării 123 este prezentă în numerograma datei ei de naștere.

Linia inteligenței, 369, prezentă în această numerogramă, ne dezvăluie că fiecare informație este trecută prin filtrul rațiunii.

Când are necazuri, nu are sentimente, este autoritară, metodică, se disciplinează și se organizează exemplar. Reușește să fie practică, rece și deosebit de concentrată asupra problemei pe care o va rezolva așa cum trebuie nu așa cum simte – caracteristica ascunsă 4. 

 

Anul 2019 are pentru ea o vibrație personală 4. Este un an dur, încărcat cu proiecte și cu un mare volum de muncă. Luna octombrie, cu a sa vibrație 5, o bulversează, prin schimbările apărute. Vibrația 5 însemnând (în numerologie) modificare, schimbare, ocazia de a lua totul de la capăt, șansa unui nou început.

Luna noiembrie este luna în care va fi mai serioasă, mai implicată, o lună în care își va asuma realizări și eșecuri – vibrație personală 6.

Ziua de 10 noiembrie are o vibrație personală 7 pentru Vasilica Viorica Dăncilă. Este o zi care o va lua prin surprindere, o zi în care planurile sale vor suferi modificări. Pot apărea surprize care să nu fie neapărat neplăcute, dat fiind faptul că are cifra zilei de naștere 7.

Luna decembrie 2019, cu a sa vibrație personală 7, o va determina pe Viorica Dăncilă să se izoleze, să se ermetizeze, să se retragă pentru a se analiza, pentru a se regrupa.

 

Membră a Partidului Social Democrat din anul 1996, ascensiunea politică a Vasilicăi Viorica Dăncilă a început în anul 2000 când a fost aleasă președinta Organizației de Femei a PSD din Videle. Ulterior a fost consilier local din partea PSD în Consiliul Local Videle, a ocupat funcția de consilier județean PSD, Consiliul Județean Teleorman. Din anul 2003 și până în 2011 a fost președinte al Organizației PSD din orașul Videle.

În anul 2009 a fost aleasă pe listele Partidului Social Democrat pentru un mandat de deputat în Parlamentul European. În anul 2014 a fost aleasă pentru un nou mandat de europarlamentar, pe listele aceluiași partid. A fost vicepreședintă a Comisiei pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală din Parlamentul European, membră în Comisia pentru Drepturile Femeii și Egalitatea de Gen și membru supleant în Comisia pentru Dezvoltare Regională. Dăncilă a deținut și poziția de lider al deputaților social-democrați români din Parlamentul European.

Pe 16 ianuarie 2018, Viorica Dăncilă a fost nominalizată de Comitetul Executiv al PSD pentru funcția de premier. Nominalizarea a venit la o zi după ce Mihai Tudose (PSD) a demisionat ca urmare a retragerii sprijinului politic de către propriul partid. Președintele Klaus Iohannis a acceptat nominalizarea și a numit-o pe Viorica Dăncilă în funcția de prim-ministru al României. Ea a devenit astfel prima femeie din istoria României care ocupă această funcție.

Guvernul Dăncilă a fost demis prin moțiune de cenzură pe 10 octombrie 2019. Guvernul a rămas în funcție ca interimar până la acordarea votului de încredere noului cabinet. Viorica Dăncilă a fost desemnată de Biroul Politic Național al PSD candidatul partidului la alegerile prezidențiale din noiembrie.

 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii