Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
LA MULTI ANI! - VALENTIN VRABIE - primar Medgidia, jud. Constanta.

LA MULTI ANI! - VALENTIN VRABIE - primar Medgidia, jud. Constanta.(2446)

Pendulând între exces de seriozitate şi exces de bun simţ, arareori îl surprinzi altfel decât scrobit, pus la punct, apretat, orice demers al primarului Vrabie Valentin este bine calculat (cifra zilei de naștere 4).

Se enervează iute şi pedepseşte pe măsură (cifra destinului 3).

Ştie să fie înţelegător dacă se merită, convingător de trebuie şi curajos permanent.

Norocul îi ţine de urât, este singurul care nu-l părăseşte nicicând(cifra destinului 3).

Este practic, muncitor şi dintr-o bucată... abruptă.

Organizat, disciplinat şi inflexibil, când are planuri nu are prieteni ci doar colaboratori. Calm şi liniştit este doar în visele asociaţilor(cifra personalitaății .

Te poţi baza la nevoie pe ajutorul său dacă ai dovedit că-l meriţi.

Nu-l ameţeşti cu vorbe frumoase: el ştie ce vrea şi ce nu, ce-i place şi pe cine nu va iubi în veci.
calculat şi priceput organizator, pe primarul din Medgidia, nimic nu-l bucură mai mult decât rezultatele concrete ale eforturilor sale.

Loial şi cinstit, dintr-o bucată de granit, preferă să muncească din greu la el acasă decât să slugărească prin vecini.

Sociabil într-un mod diferit, cu siguranţă fără astâmpăr, activ, nu poate accepta banca rezervelor (cifra numelui complet 1).

Nu poate sta pe margine privind liniştit cum pe teren se decide soarta tuturor. Nu acceptă nici influenţa arbitrilor ci doar puterea şi cinstea, efortul şi ambiţia jucătorilor( comportament 1).

 

Anul 2020 are o vibratie personală 3 pentru el. Este vibrația norocului, este vibrația care-l ajută să găsească mereu soluții chiar și celor mai dificile probleme. Este drept că va risca mai mult, că se va exprima si mai vehement, că se va aventura în tot felul de proiecte, că se va enerva mai des. Lunile mai dificile vor fi: aprilie (când va avea nevoie de planuri de rezervă), iunie (care va fi o lună mai încărcată de dramatism) și cam atât. Aș putea adăuga că luna noiembrie îi va aduce câteva modificări importante în activitățile sale, va avea șansa de a porni pe noi cărări, cu noi tovarăși de drum. Vibrația 5 însemnând șansa unui nou început dar și mai multă putere de convingere și de adaptare!

Mult succes Valentin Vrabie și sănătate!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii