Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
IONUȚ RUSU - posibil candidat PNL pentru Primăria Constanța - NUMEROLOGIE

IONUȚ RUSU - posibil candidat PNL pentru Primăria Constanța - NUMEROLOGIE(12541)

 

Se pare că doar în urmă cu o seară, într-o ședință a organizației P.N.L. Constanța, s-a hotarât ca Ionuț Rusu să intre în cursa internă a organizației pentru a obține șansa de a fi candidatul P.N.L. la funcția de primar al municipiului Constanța.

 

Absolvent al Universității Maritime Constanța este director general al agenției de recrutare personal navigant STARGATE CREWING AGENCY din luna februarie a anului 2004.

 

Născut la data de 25 octombrie 1975 are o cifră a destinului (care ne oferă informații despre principalele trăsături de caracter) 3 din 3 și 0.

Fără astâmpăr și sociabil, mereu în alertă și ocupat mereu, își folosește creativitatea la maxim. Pentru el nu există probleme ci soluții neconvenționale în situații deosebite. Călătorește mult, împrăștie lumină, riscă pe măsură, reușește mereu orice și-a propus. Vorbește frumos și întotdeauna doar ce trebuie și cât îi este permis pentru a păstra secretul în mare siguranță. Se poate enerva, se manifestă energic uneori. Are o memorie fotografică de invidiat, este elocvent și flexibil, gazda perfectă dacă nu-l plictisești. Îi place printre ceilalți, are nevoie să fie remarcat.

 

Cifra zilei de naștere 7 (născut fiind într-o zi de 25)- intuitiv și perfecționist, preferă să învețe din propriile experiențe. Se retrage în sine când cei din jurul său devin plictisitori. Uneori nu mai vrea cu nimeni și poartă îndelungi discuții cu sine. Simte tot, înțelege natura umană, simte calitatea celorlalți, are parte de presimțiri. Poate deveni ciudat, greu de înțeles, inabordabil. Oricât ar părea de intim cu ceilalți va păstra întotdeauna o limită în relația cu ei. Este atât de plăcut mai mereu reușind a fi distant și misterios întotdeauna. Este imposibil să-i pătrunzi gândurile. Sentimentele i se par a fi atât de intime încât cu greu le va destăinui vreodată.
Linia hotărârii 159 din numerograma datei sale de naștere ne dezvăluie că nimic nu-l va putea opri din drumul său. Cifra 2 din numerogramă dovedește că poate fi bun prieten, bun partener, că te poți baza mereu pe sprijinul său dacă meriți, dacă simte că ești nedreptățit.

 

Cifra numelui complet este 5 ceea ce înseamnă că are un comportament adaptabil și fermecător poate părea ce trebuie, când trebuie și la momentul potrivit. Deosebit de convingător are nevoie de libertatea de a acționa așa cum crede el de cuviință. Lucrează bine în condiții de stres, poate face față presiunilor de orice fel, este curios din fire și nu pierde nimic din ceea ce se întâmplă în jurul său. Îl deranjează încercarea altora de a îl manipula, poate trăi mereu pe picior de plecare, rezolvă problemele folosind cele mai rapide metode. Nimeni nu se poate feri de el, înțelege oamenii așa cum sunt ei, iubește progresul, se adaptează rapid la modificarea condițiilor.

 

Cifra personalității (cumulul dintre caracter și comportament) este 8- cel mai bine se pricepe să fie eficient. Ambițios și rațional, detaliile sunt importante pentru el. Organizat și de nădejde, este un bun strateg. Permanent nemulțumit are pretenții mari de la el și de la ceilalți. Dinamic, el contează numai pe el însuși, veșnic ocupat și organizator excelent, este patriot și loial. Insistent și intolerant orice întreprinde trebuie să iasă perfect. Rezistent fizic și psihic intimidează cu ușurință.

Între 33-60 ani se află într-o perioadă cu vibrație 7, vibrația misterului, a intuiției, a surprizelor. În această perioadă trece la acțiune rapid, numai după o îndelungată perioadă de gândire.
Provocarea acestei perioade este 3, orice ar încerca îi va fi aproape imposibil să se relaxeze.

 

Anul 2020 are o vibrație personală 3 pentru Ionuț Rusu. Va risca mai mult, va călători mai mult, va descoperi secrete, va participa la întâlniri de taină, se va enerva mai lesne și se va exterioriza mai vocal. Este un an bun pentru el.

Despre vibrația lunii iunie, ziua alegerilor locale și șansele lui Ionuț Rusu la funcția de primar al municipiului Constanța veți citi într-un articol viitor.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAROLE, PAROLE, PAROLE
scris de Pompiliu Comşa
PAMFLETE PE GAURA CHEII E groasă rău prin lume, dar noi pozăm în mutanți sălbatici conduși doar de ură, bolnavi de mârl(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov
  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU