Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
Pentru GHEORGHE MARTIN, IN MEMORIAM-Analiză numerologică

Pentru GHEORGHE MARTIN, IN MEMORIAM-Analiză numerologică(4522)

Fostul prefect al județului Constanța, Gheorghe Martin, a murit. Inginer, politician, afacerist, om. A iubit, a muncit cu simț de răspundere, a suferit enorm. Născut de Buna Vestire, pe data de 25 martie 1948, a trecut la cele veșnice în noaptea de 15 spre 16 februarie 2020.

 

Iată ce scriam despre Gheorghe Martin în prima mea carte din seria ÎN NUMERELE TATĂLUI (a cărei lansare a avut loc într-o zi de vineri, 13 iulie 2007) , carte pe care m-a încurajat să o scriu, oferindu-mi fotografii din copilărie dar și cu familia sa (pentru paginile dedicate domniei sale) de un farmec deosebit:

 

Secretul ce-i arată drumul este în el şi sigur l-a aflat: caută libertatea-n tot şi toate, vorbind, râzând, cooperând, aducând fericirea în sufletele şi pe chipurile celorlalţi.
Adesea va provoca shimbarea - acesta-i rolul său - dar nu oricum, oriunde, ci într-un mod deosebit şi de pe poziţii de parteneriat. Are cifra destinului 5 din 3 și 2.

 

Este un bun povestitor, poţi sta zile întregi gură-cască aşteptând ceva să mai vorbească. Şi va vorbi, căci e prietenos şi inspirat, doar dacă îi vei folosi. Altfel, pe aici ţi-e drumul! Ai plecat cât numeri până la trei.

3 din destinul său, care e parte din 5, ne spune că se plictisește ușor. Iute la minte dar şi analitic este superficial doar cu lucruri minore. Vrea să se simtă neîngrădit, căci sigilat are el grijă să fie pentru cei din jurul său.

 

Doar singur ştie care e drumul său real, nimeni altcineva. Îi place tot ce-i nou, îl atrage schimbarea şi schimbă mereu câte ceva: apa din pahar, partidul, dragostea pentru el...găsind doar noi motive să se iubească şi mai mult... Lucrează şi mai bine când are emoţii mari.

Cu stresul este bun amic. Demult nu îl mai deranjează: stau amândoi la masă, la cafea...

Comerţ face de când se ştie...cu el, cu viaţa, cu destinul, cu ceilalţi nici nu mai pomenim: vinde şi cumpără orice, mai ales sentimente: este un vrăjitor adevărat. Se plimbă, îi place să se plimbe, şi nu pierde nimic în drumul său.

 

Are un radar care detectează tot. Imagini, gesturi, panica din privire, inflexiunea vocii... Îi vede pe toţi aşa cum sunt ei: goi, fără de haine inutile pentru suflet, fără de înveliş amăgitor de caracter, şi îi acceptă ca atare, îi foloseşte funcţie de caz. Nu ştii nicicând ce vei avea nevoie, nu-i rău să ai rezerve...

Acceptă cu greu ajutorul celorlalţi. Însă mai greu va fi să recunoască şi să ceară ajutor... Mai bine-l tai, îi va fi mai uşor... Poate conduce fără să-ţi dai seama, în preajma sa mereu vei fi condus cum n-ai fost niciodată...

Mereu binedispus, te ameţeşte, te prinde-n plasa lui şi nu mai scapi. Îi place să aibă mereu un partener care să îl asculte...

 

Maestru al planificărilor aşteaptă cu o răbdare, ai zice supraomenească, momentul potrivit să te lovească sau să acţioneze. Nu poate fi zorit sau de va fi, va fi în zadar...el are ritmul lui.

E foarte bun la munci meticuloase, mereu va fi politicos, manierat, va reuşi din zece domnişoare să facă să ofteze douăzeci. 

Are nevoie să ştie că-i iubit şi are mai ales nevoie să îi confirme valoarea cineva. Orice ar face. Este un favorit al sorţii: norocul mereu va fi de partea sa. Mai mult, va fi mereu altcineva: băiatul bun, băiatul rău cum este rolul ce trebuie jucat... Şi joacă neîncetat şi bine totodată. Adesea se întâmplă nici el să nu mai ştie din atâtea măşti pe unde-i faţa sa...dacă o mai are.

Se plictiseşte uşor. Nu poate pierde vremea, ce preţioasă este, cu toţi proştii, pentru te miri ce tâmpenie. Năzdrăvăniile-l atrag şi orice giumbuşluc ar vrea şi el să-l facă... Atrage banii, dar îi cheltuie uşor...
Are ieşiri nervoase, nu foarte atrăgătoare... Ar putea fi timid în sufletul său, dar vei afla cu greu. În rest, dacă-i vine să cânte, cântă, de vrea să joace, joacă, iar dacă-i rost de ţipete şi nervi, atunci să te ţii! Se simte atras de situaţiile competitive. Îi place jocul, riscul, îi place să arate cât de bun este, priceput în toate.

CIFRA ZILEI DE NAŞTERE - 7

Cifra zilei de naştere ne spune cum gândim, ne comportăm, acţionăm când suntem singuri, noi cu noi.
O cifră 7 (născut fiind în zi de 25) arată că Martin este perfecţionist şi rezervat. Doreşte cu ardoare să poate face la un moment dat ce vrea, când vrea şi mai ales cu cine vrea doar el. Deciziile sale vor fi luate bătrâneşte, calm, după-ndelungi discuţii între el şi sine... Poate fi periculos de calm. Cu o intuiţie puternică este capabil să păstreze un secret şi dincolo de moarte. Poate părea timid. Cine observă asta nu greşeşte. Există în el nedezvoltată şi cu grijă îngrădită timiditatea nedorită.

 

Cifra numelui complet al lui Martin Gheorghe este 4.


Acesta-i Martin Gheorghe: echilibrat, lipsit de sentimentalism când vine vorba despre muncă. Totul este logic şi practic. Nu are timp de prostii, de suflet ori de emoţii inutile. Înainte de a acţiona se asigură de zece ori că planul său va funcţiona. Dacă a intrat în priză cu greu îl mai ridici; munca vine din alt mod de viaţă, singurul.

 

CIFRA PRENUMELUI e 5. Îl scoate din rutina în care numele complet îl poate adânci şi împreună cu a destinului cifră - tot 5 - spun stop muncii şi bun venit libertăţii. Poate fi libertatea de a munci sub altă formă, în alt fel. E schimbător şi alunecos. Nu-l poţi prinde, nici ghici ce are-n minte.

 

CIFRĂ DE TENSIUNE nu are, este 0. Nimic nu îl poate împiedica să-și ducă misia până la sfârșit.

CIFRA PERSONALITĂȚII este 9. Îi înţelege pe ceilalţi şi îi compătimeşte. Sensibil, emotiv, idealist, milos și generos, uneori exagerat. Permanent împovărat parcă de grijile întregii lumi, încearcă să le rezolve el pe toate.

CARACTERISTICA ASCUNSĂ este ingredientul minune, secret pe care-l foloseşte la ceas de ananghie. Ea are cifra 5. Nici o schimbare nu-l va lua prin surprindere. O poate accepta şi se adaptează firesc. Soluţiile noi vor fi la mare căutare. Riscând va câştiga uşor.

TEMPERAMENTUL lui Gheorghe Martin ne spune explicit că este expresiv şi iubitor de frumos, trăieşte viaţa din plin, o soarbe cu nesaţ. Este nervos adesea şi poate fi neglijent cu ceilalţi, dar o face cu umor chiar şi atunci când te neglijează şi nu mai şti ce ai de făcut...să râzi, să plângi, să pleci ori să aştepţi doar-doar te-o vedea, poate şi-o aminti de tine când te-o zări, dacă te va zări...
Nu-i place să ştie că e ţinut cu zgardă, daţi-i drumul de vreţi la voi să vină iar. Fire neobişnuit de schimbătoare, e popular, iubeşte aventura şi este interesant pentru oricine. Amici, colegi, prieteni, amante, privitori de rând, masă de manevră...
Orice ar face însă ţineţi cont că este responsabil. Mereu gata să depună mărturie faptelor sale va sta. Orice ar face. Aventuri, isprăvi, greşeli, iubiri de-o clipă sau de-o viaţă...

 

A trecut dincolo de această lume pe data de 16 februarie 2020, într- un an personal cu vibrație 5 (cifra 5 fiind atribuită de vechii egipeteni, Tărâmului Morților), într-o lună cu o vibrație personală 7 (vibrația înălțării sufletului către cele sfinte) și o zi cu o vibrație universală 5 (cifra 5 înseamnând și mutare, schimbare, o nouă viață).

 

DUMNEZEU SĂ ÎL AIBĂ ÎN PAZA SA!

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii