Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
ȘANSELE CANDIDAȚILOR  LA ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2019, TURUL II- NUMEROLOGIE

ȘANSELE CANDIDAȚILOR LA ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2019, TURUL II- NUMEROLOGIE(3320)

Turul II al alegerilor prezidențiale din acest an, 2019, se dovedește a fi dificil, cel puțin din punct de vedere numerologic.

Cei doi aspiranți la funcția de președinte pentru un viitor mandat, au date asemănătoare în profilurile lor numerologice (Klaus Iohannis are cifra destinului 7 din 3 și 4, Viorica Dăncilă are cifra zilei de naștere 7) și sunt influențați de aceleași vibrații personale ale anului, lunii și zilei.


Atât Viorica Vasilica Dăncilă, candidatul P.S.D. cât și Klaus Werner Iohannis, președintele în funcție, vor fi influențați în anul 2019 de vibrația personală 4 care-i determină să fie mai organizați, mai ordonați, mai reci, mai categorici, să clădească pe temelii solide, să verifice de mai multe ori, să muncească mai mult.

În luna noiembrie 2019 vor fi influențați de vibrația personală 6, adică ambii vor fi responsabili, implicați, serioși.

Ziua de 24 noiembrie 2019, are pentru fiecare dintre cei doi condidați, vibrație personală 3, adică noroc, risc, emoții, consum psihic intens, explozii nervoase.

Numele pe care îl purtăm ne influențează comportamentul. Fiecare literă din numele purtat emite o anumită vibrație și are o anumită valoare vibrațională. Comportamentul aduce în viața noastră o serie de evenimente.

 

Conform acestui calcul numerologic, bazat pe numele complet, între 55-56 ani, Viorica Vasilica Dăncilă este influențată de vibrația 1, comportamentul său va determina obținerea de funcții de conducere. Cifra 1 se regăsește în cifra destinului Vioricăi Dăncilă deci este o vibrație cunoscută, care o ajută, care nu-i provoacă surprize, îi aduce noroc, are cifra destinului 2 din 1 și 1.

 

Pe Klaus Werner Iohannis, între 60 și 62 ani, comportamentul său îl va determina să fie profesor, dascăl pentru toți, să ne arate ce trebuie făcut, cum trebuie făcut, să ne învețe. Vibrația din această perioadă fiind 6, cifra dascălului, a profesorului. El va continua să fie profesor, să fie la catedră și să le spună celorlalți ce ar fi mai bine sa facă și în ce modalitate. Această cifră nu se regăsește printre importantele cifre care creionează profilul numerologic al președintelui în funcție. Iar asumarea responsabilității (o altă caracteristică a cifrei 6) ar putea constitui o problemă pentru el, o problemă pe care în loc să o rezolve, o tot amână, pentru că nu știe cum să o facă. Și acesta ar putea fi un motiv pentru care refuză provocarea lansată de Viorica Dăncilă, refuză mult așteptata dezbatere electorală cu contracandidatul său.)

 

Data nașterii ne transmite repere în legătură cu evenimentele care se vor desfășura funcție de caracterul fiecăruia. Fiecare trece prin trei perioade importante care pot fi calculate folosind data nașterii. Aceste perioade sunt marcate de așa- numitele provocări, calculate și ele folosind data nașterii. Provocările reprezintă piedicile din perioadele respective, reprezintă ceea ce trebuie să depășim pentru a ne atinge scopul, aceste provocări ne dezvăluie identitatea zmeuleui cu care urmează a ne lupta pentru a putea cuceri acea redută care ne interesează.


Viorica Vasilica Dăncilă se află în cea de a doua perioadă numerologică a vieții sale (cuprinsă între 34- 61 ani) a cărei vibrație este 7.

Acest 7 o ajută pe Viorica Dăncilă în momentele cu adevărat importante, conferindu-i intuiție și puterea de a înțelege calitățile celor din preajma sa. Va fi însă și mai încăpățânată, ermetică și dificilă.

Provocarea acestei perioade este 6, asumarea responsabilității faptelor. Dacă m-ar întreba i-aș spune poate (un numerolog nu dă sfaturi niciodată, fiecare ia deciziile pe care le consideră necesare) că pentru a învinge și pentru a cuceri reduta va trebui să recunoască realizări dar mai ales eșecuri și greșeli, să le explice și să dea de înțeles că și-a însușit lecția.

 

Klaus Werneer Iohannis se află într-o perioadă cu o vibrație 6, care înseamnă responsabilitate, implicare, seriozitate, în care el simte nevoia să dea lecții, să ia măsuri, să pedepsească, să scadă nota la purtare pentru comportament necorespunzător. 

Senzațional! Provocarea acestei perioade este 0, pentru el. Dacă iși dorește ceva nimeni și nimic nu-l va putea opri din a își îndeplini dorința. Zmeul, în situația sa, nu prea mai există, a fugit.

 

Faptul că Viorica Vasilica Dăncilă a hotărât să integreze și prenumele Vasilica, pe care până recent îl ocolea, o va ajuta mult.

Viorica Dăncilă are o vibrație 4 care înseamnă muncă dar Viorica Vasilica Dăncilă are o vibrație 8, vibrația ambiției, luptei, a atenției la detalii, vibrația folosirii detaliilor în lupta cu ceilalți.

Veți descoperi, din acest moment că actualul șef al P.S.D. este mai ambițios, mai energic, mai puternic, mai curajos, mai deschis, mai sigur pe el.

Șansele pentru Viorica Vasilica Dăncilă de a crește în sondaje sunt din ce în ce mai mari și din acest motiv (cel al folosirii numelui complet) .

 

Klaus Werner Iohannis se luptă doar cu Dăncilă (provocarea sa din această perioadă fiind 0), pe când Viorica Vasilica Dăncilă, în această perioadă, mai are de învins pe cineva, pe sine, zmeul cu vibrație 6.

Ea trebuie să își recunoască, în primul rând sieși, apoi în fața tuturor, unde, cum și care au fost punctele slabe ale sale, să și le asume. Timpul este scurt dar dacă va reuși realizările pot fi spectaculoase.


LE UREZ SUCCES, CELOR DOI CANDIDAȚI, ÎN EGALĂ MĂSURĂ!

 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii