Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
VIBRAȚIA ZILEI- 03 octombrie 2016

VIBRAȚIA ZILEI- 03 octombrie 2016(1068)

Practici și organizați azi vom fi inflexibili și lipsiți de umor. Vom trudi și vom dori să vedem rezultatele concrete ale muncii noastre. Vibrația zilei de 3 octombrie 2016 este 4.
Azi vom consolida, vom verifica, vom simți nevoia să ne asigurăm că oamenii sunt de încredere, că temelia este solidă, că nu muncim în zadar. Vom fi capabili a îndura orice riscuri doar pentru a obține rezultatul dorit. Serioși, vom da dovadă de maturitate, vom întocmi planuri și le vom urma. Vom fi fermi, de neclintit în opiniile noastre.

Azi vom evita să riscăm. Vom prefera pământul sigur. Ne vom disciplina și ne vom organiza. Vom fi duri cu ceilalți și cu noi. Nu vom accepta scuze, nu vom tolera lenea și superficialitatea. Este o zi perfectă pentru muncă intensă, pentru studiu, pentru aprofundarea cunoștințelor. Este o zi potrivită pentru achiziționarea unei case, a unui teren, a unei mașini. Nu este o zi în care succesul apare imediat. Este nevoie de răbdare, perseverență, simț al ordinii și minuțiozitate. Nu este o zi potrivită manifestărilor romantice. Nu asteptați drăgălășenii și mângâieri pătimașe. Acestea vor veni mâine. La serviciu există șansa de a fi promovați. Eforturile de azi vă vor asigura starea materială înfloritoare din lunile ce vor urma. Oricât de obosiți vă simțiți azi tot veți mai găsi ceva de făcut: de spălat, de călcat, de curățat mocheta sau pur și simplu de udat grădina și reparat bicicleta copilului. Este o zi în care vă va fi imposibil să vă odihniți.

Cei care azi se vor căsători vor avea o căsnicie cu o pecete 4.

Căsnicia va fi stabilă, cei doi vor munci, se vor susține reciproc, vor depune eforturi suplimentare pentru a își asigura un cămin confortabil. O căsnicie mulțumitoare, lipsită de căldură sufletească dar cu mult confort fizic. 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii