Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
VIBRAȚIA ZILEI- 06 octombrie 2016

VIBRAȚIA ZILEI- 06 octombrie 2016(1090)

Azi ne vom ridica deasupra mizeriilor zilnice și vom prefera compania propriilor persoane în detrimentul colaborării. Vibrația zilei de 06 octombrie 2016 este 7. Perfect conștienți de realizările noastre, de puterea și capacitatea de înțelegere a întregii naturi umane, azi vom ține cont doar de propriile simțuri, imbolduri.

Mai intuitivi și empatici azi vom fi tot mai puțin legați de tot ceea ce este material și ca atare supus alterării. Preocupați mai cu seamă de latura psihică a vieții ne vom îndepărta de tot ceea ce cu timpul devine inutil, greoi. Singurătatea autoimpusă ne va permite analiza pertinentă a cauzelor și efectelor întâmplărilor care ne-au marcat existența.

Vom fi încăpățânați și reci. Vom fi lucizi și vom reuși să trecem dincolo de limitele simțurilor, de tot ceea ce presupune văzul, mirosul, pipăitul. Vom fi doctorii propriilor suflete.

Vom fi distanți, calmi și imposibil de manipulat. Se poate întâmpla să fim răutăcioși cu cei obișnuiți să ne comportăm docil. Azi ne vom răzvrăti împotriva celor ce vor să pună căpăstru spiritualității și experimentării trăirilor metafizice. Ne vom simți mai apropiați de cei care au trecut dincolo, vom fi mai melancolici, ne vor deranja zgomotele stridente și compania celo ce nu înțeleg să ne respecte dreptul la intimitate. Cei care azi vor înțelege cum să facă pace cu propriile suflete, cu propriile trăiri vor face un pas important înainte către vindecarea trupului. Azi vom simți nevoia de a ne spovedi, de a ne elibera de trăiri dureroase, ne a ne recunoaște poverile sufletești. Această transcedere nu este scutită de suferința de moment dar ne va asigura eliberarea de poverile duse cu noi, în noi, de-a lungul anilor.

Cei care-i vor plânge pe cei plecați vor fi mai mulți, cei care vor prefera ajutorul părinților spirituali vor fi mai hotărâți iar cei care se vor vindeca de propriile temeri vor fi recunoscători.

Tot ceea ce am pregătit ieri pentru ziua de azi își pierde sensul. Modificările planurilor ce par a ne lua prin surprindere sunt determinate de noi, mai presus puterea noastră de înțelegere, a capacității de transformare care sălășluiește în noi. Azi vom avea parte de premoniții, de presimțiri.

Relația cu Divinitatea este mai strânsă. Cei care lucrează în cercetare vor avea parte de revelații.

Scriitorii vor fi mai inspirați.

Manifestările dragostei carnale vor fi cumva zădărnicite de o anumită pietate incontrolabilă.

Azi ar fi mai bine să lucrăm singuri, realizările vor fi substanțiale. Ne vom îmbogăți sufletește și atât.

Valorile materiale nu ne vor interesa azi în mod expres. Vom trăi sentimente atât de intense, vom acumula un atât de mare bagaj informațional venit parcă de dincolo de această lume încât vom înțelege cât de neimportante devin grijile pentru tot ceea ce înseamnă bunăstare materială.

Cei care azi se vor căsători vor avea o pecete a căsătoriei cu vibrație 7. Cuplul va fi unul misterios, ciudat, ciufut, altfel, altcumva, privit cu o oarecare teamă şi curiozitate. În interiorul căsniciei cei doi îşi respectă nevoia de intimitate, ştiu să-şi revendice acest drept. Nu comunică neapărat foarte mult, dar cei doi se pot înţelege prin gesturi, se pot simţi. Din diverse motive nici unul nu reuşeşte să-i dezvăluie celuilalt ce sentimente nutreşte pentru el. Cuplul poate deveni genul pios, frecventând biserica sau genul cercetător, intelectual, manifestând atracţie către tot ceea ce înseamnă întâlniri cu erudiţi, mişcări ciudate, preocupări oculte. Domeniul material şi realizările materiale nu vor deveni scopul vieţii lor în doi, dar va exista o gestiune eficientă, modestă, a valorilor materiale.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii