Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
VIBRAȚIA ZILEI- 29 august 2017

VIBRAȚIA ZILEI- 29 august 2017(1191)

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

Mai temperați și mai modești, azi renunțăm la orgoliile de șefi pentru a deveni, fie și pentru o zi, parteneri de nădejde. Vibrația zilei de azi, 29 august 2017, este 2. Mai prietenoși dar și mai emotivi azi ne vom simți vulnerabili. Vom asculta opiniile tuturor și ne va fi dificil să dăm dreptate vreunuia sau altuia.

Mai irascibili vom avea parte de treceri bruște și supărătoare de la o stare psihică excelentă la o alta nesuferită. Chiar și starea de sănătate va avea aceleași oscilații. Ne vom simți în plină formă pentru ca în secunda următoare să fim secătuiți și fără pic de energie. Vom fi mai minuțioși, vom prefera să lucrăm în parteneriat și, dacă s-ar putea, deciziile să le ia altcineva. Azi, mâine vom vedea ce va fi. În schimb vom avea răbdare din belșug.

Este ziua în care putem planifica acțiunile viitoare. Putem aștepta momentul potrivit pentru a acționa. Ne va deranja insistența unora de a grăbi pasul, de a lucra într-un alt ritm decât cel obișnuit. Tot ceea ce înseamnă muncă migăloasă poate fi înfăptuită azi. Surprinzător de binevoitori și manierați vom fi împotriva manifestărilor violente ori al comportamentului nepoliticos, grosolan.

Azi vom fi mai sensibili și mai comozi. Vom prefera să ne subordonăm, să își asume altcineva responsabilitatea unui eventual eșec. Este o zi potrivită reînnoirilor de contracte, parteneriatelor. Avocații vor avea șanse mai mari de a câștiga procesele, în defavoarea procurorilor. Toate meseriile care presupun munca în comun, munca de echipă, sunt azi favorizate. Sportivii care lucrează în echipă se vor coordona perfect.

Cei care azi se vor căsători vor avea parte de o pecete a căsătoriei cu vibrație 2. Este cea mai potrivită pecete pentru căsătorie. Cei doi se vor susține reciproc, se vor respecta, vor știi când este mai bine să lase garda jos și când e cazul să ofere sprijinul celuilalt.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii