Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
VIBRAȚIA ZILEI- 01 septembrie 2017

VIBRAȚIA ZILEI- 01 septembrie 2017(1204)

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

Vom împărți azi totul clar și fără urmă de îndoială în: bine și rău, adevăr și minciună, alb și negru. Ne vom situa la extreme, calea de mijloc pare să fi dispărut.

Vibrația zilei 01 septembrie 2017 este 2. Vom face o selecție clară și dură: prieteni sau dușmani, ce vom realiza și ce nu vom înfăptui în veci. Ne vom apropia de colegi, ne vom integra în grupuri, vom adera la organizații. Cooperanți și prietenoși, ordonați și minuțioși vom fi irascibili și vulnerabili. Vom planifica totul atent și vom aștepta răbdători momentul potrivit pentru acțiune. Ne vom stabili singuri ritmul de lucru și nu-l vom schimba oricât ar insista altcineva. Vom înțelege mai multe opinii dar vom prefera să decidă alții. Mai sensibili decât în mod obișnuit vom fi lesne de rănit. Pasivitatea poate deveni principalul dușman al acestei zile. Exagerat de supuși vom deveni pradă ușoară pentru profitorii de tot felul. Este o zi potrivită pentru asociere, pentru semnarea contractelor, pentru înțelegeri mutuale. Vom tinde către armonie, vom fi mai tandri. Va fi o zi mai calmă, în care vom simţi din plin că suntem respectați, iubiți. Colegii, prietenii vor fi în jurul nostru, ne vor susţine. Prieteniile vor fi mai vii, sentimentele mai aprinse, sufletul mai liniştit, mai împăcat. Saltul de la bine la rău se poate produce brusc şi tot aşa dispare.

Cei care azi se vor căsători vor avea o pecete a căsătoriei cu vibrație 2. Înseamnă asociere, sensibilitate. Cuplul nu va duce lipsă de prieteni, reuşind să impresioneze prin natura diplomaţiei, a naturaleţii dar şi prin liniştea şi buna înţelegere pe care le inspiră. Certurile de tot felul vor apărea din senin, parcă din nimic şi vor trece la fel de repede. Cei doi vor găsi înţelepciunea de a se accepta şi înţelege unul pe celălalt şi împreună pe ceilalţi. Vor fi parteneri, prieteni își vor destăinui temerile, se vor susține reciproc.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii