Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
VIBRAȚIA ZILEI- 19 septembrie 2017

VIBRAȚIA ZILEI- 19 septembrie 2017(1259)

Dorința de a ne simți parte a unei echipe va domina această zi, de 19 septembrie 2017, a cărei vibrație universală este 2.

Vom fugi de singurătate, ne vom atașa grupurilor, vom dori să ne integrăm, să fim utili, vom căuta compania celorlalți. Azi vom colabora excelent, vom deveni amabili chiar și cu acei colegi care nu ne sunt foarte dragi, vom lucra foarte bine cu întreaga echipă, vom fi diplomați cu șefii. Vom uita de ranchiună, vom alege calea diplomației. Azi, mai mult ca în alte zile, vom fi darnici, îi vom lăsa pe ceilalți să fie recompensați pentru eforturile noastre și vom fi mulțumiți. Vom fi mai inspirați. Este o zi potrivită pentru a face planificări.

Vom avea răbdarea de a aștepta momentul potrivit pentru acțiune.

Cu siguranță ne vor deranja insistențele celorlalți de a ne impune un ritm de lucru care nu ni se potrivește dar vom evita orice manifestare nepoliticoasă (atât cât putem, atât cât ne lasă cifrele caracterului fiecăruia sau cele ale comportamentului). Vom înțelege și alte opinii și vom accepta să luăm în calcul și sfaturile celorlalți.

Ne vom decide mai greu mai ales pentru că nu vom dori să facem necazuri, pentru că nu vom dori să producem supărări nimănui. Vom fi caracterizați de un soi de modestie ușor nefirească unora.

Mai vulnerabili, vom fi răniți cu mai multă ușurință de insinuările altora.

Timiditatea ne va chinui și se poate întâmpla să tot amânăm luarea unor decizii.

Vom prefera rolul de subalterni și ne vom simți mai în siguranță când altcineva își va asuma responsabilitatea de a stabili un plan, o conduită care va trebui adoptată de întreaga echipă.

Vom dovedi o ușoară pasivitate și o înclinație ciudată către supunere, către acea stare de neputință de a ne confrunta cu ceilalți, de a ne impune. Am putea numi această stare mai degrabă ca fiind comoditate, lipsă de implicare.

Este însă o zi perfectă pentru semnarea contractelor, pentru asocieri.

Vom avea stări de excelent confort fizic și psihic care vor alterna supărător cu stări de angoasă, de irascibilitate, de indispoziție. Azi totul ni se va părea foarte clar.

Vom vedea doar două culori, vor fi doar două opțiuni, vor exista doar extreme.

Îi vom cataloga pe ceilalți simplu: prieteni sau dușmani, acțiunile vor fi bune sau rele.
Este o zi perfectă pentru a ne angaja, pot apărea oportunități de integrare în grupări, în asociații, de a lucra în cadrul unor organizații. Azi ne vor fi recunoscute meritele și vom deveni vizibili șefilor.

Este o zi ideală pentru consolidarea relațiilor, pentru cooperare și lucrul în echipă.

 

Cei care azi vor alege să își unească destinele vor avea o pecete a căsătoriei cu vibrație 2.

Este pecetea ideală. În această căsnicie prietenia va fi liantul principal.

Cei doi vor fi apropiați, își vor face destăinuiri, vor fi atașați unul de celălalt.

Nu va fi neapărat o relație romantică dar va fi una trainică.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii